ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

27 Οκτωβρίου 2022 06:54

Νέο εργοστάσιο ανακύκλωσης απορριμμάτων στο Καζακστάν από τη SABO

Η SABO μόλις εγκαινίασε τη νέα Μονάδα Ανακύκλωσης Αποβλήτων στο Καζακστάν, παραδίδοντάς τη στον δήμο Ust-Kamenogorsk της χώρας. Πρόκειται για το δεύτερο «turnkey plant», μετά τη ΜΕΑ Αλεξανδρούπολης, που η εταιρεία κατασκευάζει εντός του 2022, αυτή τη φορά εκτός συνόρων. Τα εγκαίνια του νέου έργου έλαβαν χώρα παρουσία των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και κυβερνητικών στελεχών του Καζακστάν, καθώς και εκπροσώπων της ελληνικής SABO.

Το σύγχρονο εργοστάσιο διαλογής διαθέτει δυναμικότητα επεξεργασίας 100.000 τόνων αστικών απορριμμάτων ετησίως επιτυγχάνοντας ανάκτηση των 2/3 από τα εισερχόμενα στην εγκατάσταση ανακυκλώσιμα υλικά. Η πλήρως αυτόματη μονάδα διαθέτει τα απαραίτητα συστήματα ισχύος και αυτοματισμού, ενώ ενσωματώνει τις πλέον σύγχρονες τάσεις στις τεχνολογίες διαχωρισμού των αποβλήτων, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων οπτικού διαχωρισμού για την ανάκτηση ανακυκλώσιμων υλικών υψηλής αξίας μεταπώλησης.

Το νέο εργοστάσιο αποτελεί μια συνέχεια της ισχυρής «πράσινης» δραστηριότητας της SABO στη περιοχή, στην οποία η εταιρεία ήδη κατασκευάζει άλλες δύο ολοκληρωμένες Μονάδες Διαλογής Απορριμμάτων προς εξυπηρέτηση των λοιπών Δήμων. Πρόκειται για ένα έργο σπουδαίας περιβαλλοντικής σημασίας για το Καζακστάν που αναμένεται να δώσει πνοή στην κυκλική οικονομία της χώρας.

Τεύχος 160

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design