ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

2 Μαρτίου 2023 06:46

Νέος τερματικός σταθμός από την Intracom Telecom

Η Intracom Telecom, προμηθευτής τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων διεθνούς εμβέλειας, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου τερματικού σταθμού κυμάτων χιλιοστών (mmWave) MU-MIMO, του WiBAS G5 GigaConnect.

Η παρουσίαση του νέου σταθμού έγινε στο περίπτερο της εταιρείας (7Β44) κατά τη διεθνή έκθεση MWC Barcelona 2023, η διεξαγωγή της οποίας ολοκληρώνεται σήμερα, 2 Μαρτίου.

Μέσω του νέου αυτού προϊόντος, οι χειριστές μπορούν πλέον να προσφέρουν υπηρεσίες ασύρματης συνδεσιμότητας Gigabit υψηλής τεχνολογίας σε περισσότερα σπίτια σε προαστιακές και αγροτικές περιοχές χάρη στη βελτιωμένη τεχνολογία μόντεμ του συστήματος, ενώ κερδίζουν υψηλότερη χρήση εύρους ζώνης καναλιών και πυκνότερα δίκτυα (PMP). Το WiBAS G5 GigaConnect συνιστά ιδανικό για τοποθεσίες εξυπηρέτησης που απαιτούν οικονομικά και γρήγορα υλοποιούμενα δίκτυα FWA, καθώς επιτρέπει την προηγμένη σύνδεση IP σε εγκαταστάσεις μηδενικού αποτυπώματος.

Το τερματικό προσφέρει ταχύτητες λήψης 1 Gigabit/s, αυξημένη λειτουργική ευκολία, αξιόπιστες επιδόσεις και δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας, ενώ η τεχνολογία MU-MIMO διευκολύνει την υψηλή χρήση του φάσματος παράλληλα με γρήγορες και αξιόπιστες συνδέσεις. Προσφέρει, επίσης, προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης, εκτεταμένη κάλυψη και κορυφαία τεχνολογία ραδιοφώνου PMP στις ζώνες αδειοδοτημένης περιοχής 24,25-29,50 GHz, ενώ οι δυνατότητες παροχής μηδενικής επαφής καθιστούν δυνατή την αβίαστη ανάπτυξη δικτύου.

Ο John Tenidis, Διευθυντής Μάρκετινγκ του χαρτοφυλακίου λύσεων ασύρματων δικτύων της Intracom Telecom, σημείωσε αναφορικά: «Με την εμπορική κυκλοφορία τού τερματικού σταθμού WiBAS G5 GigaConnect, εκπληρώνουμε την υπόσχεσή μας στους πελάτες μας για μια συσκευή που, εκτός από τις ταχύτητες λήψης gigabit που προσφέρει, είναι συμβατή προς τα πίσω και διαλειτουργική προς τα εμπρός με τις συσκευές σταθμού βάσης WiBAS G5 dual-BS και G5 smart-BS, παρέχοντας 100% επαναχρησιμοποίηση της υπάρχουσας επένδυσης δικτύου».

Ο Δημήτριος Παντελόπουλος, Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης του Τομέα Λύσεων Ασύρματων Δικτύων της Intracom Telecom, πρόσθεσε: «Εκμεταλλευόμαστε την τεράστια εμπειρία και τη συσσωρευμένη γνώση της ομάδας Ε&Α που συγκεντρώθηκε τα τελευταία 30 χρόνια, για να αναπτύξουμε τα πιο ανταγωνιστικά και καινοτόμα προϊόντα, για να επιτρέψουμε στους πελάτες μας να εξυπηρετούν έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό κατοικιών και επιχειρήσεων, να αναβαθμίζουν τις υπάρχουσες υποδομές τους και να μειώνουν το TCO του δικτύου τους. Η τεχνολογία MU-MIMO WIBAS του τερματικού GigaConnect επιτρέπει τη μέγιστη εκμετάλλευση του διαθέσιμου φάσματος και την παροχή ευρείας κάλυψης αγροτικών περιοχών με υπηρεσία 1Gbps».

Τεύχος 238

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design