ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

27 Σεπτεμβρίου 2022 06:53

Νέος προβολέας της ViewSonic για προβολή 360°

Η ViewSonic παρουσιάζει τον νέο M1 Pro Smart LED φορητό προβολέα. Αυτός ο κινηματογράφος σε μέγεθος παλάμης ζυγίζει λιγότερο από 1 kg και διαθέτει πατενταρισμένη, έξυπνη βάση, που προσφέρει εικόνες 720p HD σε 360 μοίρες με ήχο θεατρικού επιπέδου από τα διπλά σετ ηχείων Harman Kardon. Με μία φωτεινή πηγή LED 30.000 ωρών χωρίς συντήρηση και ενσωματωμένη μπαταρία, ο M1 Pro είναι η ιδανική παρέα για να μετατραπεί οποιοδήποτε μέρος σε καθηλωτικό χώρο ψυχαγωγίας.

Μόλις ενεργοποιηθεί, ο M1 Pro αποδίδει εξαιρετική εικόνα 100 ιντσών από απόσταση 2,5 μέτρων, προσφέροντας φωτεινότητα 600 LED Lumens και ολοζώντανα χρώματα.

Λόγω της ενσωματωμένης μπαταρίας, αυτός ο compact, φορητός προβολέας ενδείκνυται και για ταξίδια. Υποστηρίζει ψυχαγωγία μεγάλης οθόνης εν κινήσει, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την πηγή ενέργειας. Εναλλακτικά, ένα power bank ή ένας φορτιστής USB-C μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερες περιόδους λειτουργίας.

Ο M1 Pro διαθέτει μία πατενταρισμένη, 3 σε 1 έξυπνη βάση για προβολή 360 μοιρών, αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και κάλυμμα φακού, προσφέροντας ευέλικτη χρήση και μεγιστοποιώντας τις ευκαιρίες για άμεση διασκέδαση. Περιστρέφοντας τη βάση, ο προβολέας ενεργοποιείται αυτόματα. Το ανθεκτικό, μεταλλικό stand μπορεί να στηθεί οπουδήποτε, για να προβάλλει μεγάλη, ολοζώντανη εικόνα. Προκειμένου να απενεργοποιηθεί, απλά περιστρέφετε τη βάση στήριξης, ώστε να καλυφθεί ο φακός του προβολέα. Η βάση λειτουργεί επίσης ως προστατευτικό κάλυμμα κατά τη μεταφορά.

Χάρη στην ικανότητα αυτόματης διόρθωσης σε κατακόρυφο επίπεδο, η γωνία της εικόνας μπορεί να προσαρμοστεί αμέσως. Επίσης, το ολοκληρωμένο οριζόντιο και κατακόρυφο keystone και η ρύθμιση 4 γωνιών επιτρέπουν στις εικόνες να σχηματίζονται ομοιόμορφα όταν προβάλλονται μπροστά, πάνω, κάτω ή στα πλάγια.

Τεύχος 138

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design