ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Φεβρουαρίου 2023 06:49

Νέες λύσεις για τις ΜμΕ από το Vodafone Business

Το Vodafone Business λανσάρει τέσσερις νέες λύσεις που προστατεύουν τις επιχειρήσεις από κακόβουλες ενέργειες, απλοποιούν τις καθημερινές δραστηριότητες και μειώνουν τo λειτουργικό κόστος για όλες τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, με τα ψηφιακά εργαλεία Trend Micro, Epsilon Smart, Vodafone Business Tag & Track και την υπηρεσία σταθερής και internet Vodafone One Net Start, οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να εκσυγχρονίσουν τις λειτουργίες τους με ασφάλεια και χαμηλό κόστος, εξοικονομώντας πόρους και σχεδιάζοντας το αύριο με σύμμαχό τους την τεχνολογία. Ειδικότερα:

• Η υπηρεσία Trend Micro επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προστατεύουν τις εταιρικές συσκευές και τα εταιρικά τους δεδομένα από κυβερνοαπειλές, κακόβουλες ενέργειες και λογισμικά(malware), με άμεση ενημέρωση και δυνατότητα διαχείρισης μέσα από μια ενοποιημένη, κεντρική πλατφόρμα, προσφέροντας πλήρη προστασία για τους χρήστες και τα τερματικά σημεία, ανά πάσα στιγμή.

• Ησύγχρονη εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και μηχανογράφησης Epsilon Smart είναι κατάλληλη για μικρές – μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς προσφέρει μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον συγχρονισμένη επικοινωνία με την πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ, έκδοση παραστατικών χωρίς φορολογικό μηχανισμό, παρακολούθηση αποθήκης και εσόδων-εξόδων, απεικόνιση της χρηματοοικονομικής κατάστασης και απευθείας online σύνδεση με τον λογιστή χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

• Με την υπηρεσία Vodafone Business Tag & Track, οι επιχειρήσεις έχουν τον πλήρη έλεγχο των περιουσιακών τους στοιχείων ή άλλων αντικειμένων μέσω της τεχνολογίας εντοπισμού θέσης και της ενσωματωμένης Global SIM που εξασφαλίζει μέγιστη κάλυψη. Η υπηρεσία προσφέρει αυτόματη ανανέωση τοποθεσίας ανά σύντομα χρονικά διαστήματα, εμφάνιση των αντικειμένων στον χάρτη, ορισμό γεωφράκτη, ειδοποίηση όταν το αντικείμενο περάσει τα προκαθορισμένα όρια και εντοπισμό σε περισσότερες από 100 χώρες.

• Το Vodafone One Net Start προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις σταθερής τηλεφωνίας και internet, συνδυάζοντας υψηλές ταχύτητες και τη δυνατότητα σύνδεσης με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας μέσω της υπηρεσίας 4G Back Up, διασφαλίζοντας έτσι την αδιάληπτη λειτουργία της επιχείρησης. Με δυνατότητα ταχύτητας Internet έως 1Gbps, καθώς και την υπηρεσία 4G BackUp, η επιχείρηση είναι πάντα συνδεδεμένη στο διαδίκτυο εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευελιξία, αυξάνοντας την αποδοτικότητα της και μειώνοντας τα κόστη της.

Τεύχος 235

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design