23 Φεβρουαρίου 2023 06:53

Νέες αντλίες θερμότητας της AUX από την Westnet

Η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, εταιρεία με ισχυρή παρουσία στον χώρο του εμπορίου, με δραστηριότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία, ανακοίνωσε επίσημα το λανσάρισμα των αντλιών θερμότητας της AUX στην ελληνική αγορά, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε για το δίκτυο συνεργατών της στην Κρήτη.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της AUX στην Ελλάδα, η Westnet επενδύει (και) στην κατηγορία του κλιματισμού, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της τις αντλίες θερμότητας της AUX. Η συνεργασία των δύο εταιρειών ξεκίνησε στο τέλος του 2020 με τη διάθεση των οικιακών κλιματιστικών AUX στην ελληνική αγορά και ενδυναμώθηκε σημαντικά το 2022 με τη Westnet να αναλαμβάνει και τα προϊόντα επαγγελματικού κλιματισμού της εταιρείας.

Στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και παρευρέθηκαν επαγγελματίες κλιματισμού και θέρμανσης από όλη την Κρήτη, η Westnet παρουσίασε τις λύσεις της AUX στον κλιματισμό, μιλώντας για την καινοτόμο τεχνολογία και τις υψηλές αποδόσεις των προϊόντων της, και ανακοίνωσε το λανσάρισμα των αντλιών θερμότητας. Σε ειδικό show room που δημιουργήθηκε στον χώρο, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα μοντέλα του κορυφαίου κατασκευαστή. Παράλληλα, έγινε εκπαίδευση των συνεργατών πάνω στον τρόπο εγκατάστασης και λειτουργίας.

Αξιοποιώντας τη θερμική ενέργεια που υπάρχει διαθέσιμη στο περιβάλλον, η αντλία θερμότητας της AUX είναι σχεδιασμένη για να καλύψει πολυποίκιλες ανάγκες του χώρου σε ψύξη και θέρμανση, καθώς και για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Με τη βοήθεια μικρής ποσότητας ηλεκτρικής ενέργειας και ψυκτικού κυκλώματος R32, αποδίδει πολλαπλάσια ενέργεια με μορφή θερμότητας στο κύκλωμα θέρμανσης του σπιτιού. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται πολύ υψηλός βαθμός απόδοσης προσφέροντας τον οικονομικότερο τρόπο θέρμανσης σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη λύση. Είναι σχεδιασμένες για την ένταξη στις ανώτερες κατηγορίες του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021».

Η κα Sasa Wang, Διευθύντρια Πωλήσεων AUX για την Ευρώπη, δήλωσε σχετικά: «Το όραμα, η αξιοπιστία και η τεχνογνωσία της Westnet, την καθιστούν έναν πολύτιμο συνεργάτη για εμάς. Οι αντλίες θερμότητας της AUX έρχονται τώρα να προστεθούν στο ανταγωνιστικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, ενισχύοντας περαιτέρω το αποτύπωμα του brand μας στην ελληνική αγορά».

Από την πλευρά της Westnet, ο κος Ηλίας Ρίζος, Senior Commercial Manager Clima & Appliances, ανέφερε: «Με πρώτο σταθμό μας την Κρήτη, ανακοινώνουμε την προσθήκη των αντλιών θερμότητας στην προϊοντική γκάμα της Westnet, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να προσδίδουμε προστιθέμενη αξία σε κάθε συνεργασία μας. Η AUX αποτελεί έναν στρατηγικό μας συνεργάτη και χαιρόμαστε που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε προηγμένες λύσεις στους πελάτες μας, οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους, με την αξιοπιστία και καινοτομία ενός τόσο μεγάλου κατασκευαστή».

Τεύχος 234

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design