ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Μαΐου 2022 06:47

Νέα CEO απέκτησε το ITW Global Leaders’ Forum

Ο διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών διασύνδεσης στην Ιταλία, Sparkle, ανακοίνωσε ότι η CEO, κα Elisabetta Romano, εξελέγη Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκόσμιου Φόρουμ Ηγετών ITW Global Leaders’ Forum. Η κα Elisabetta Romano διαδέχεται τη κα Laurinda Pang, Πρόεδρο του Global Customer Success στη Lumen, η οποία υπηρέτησε ως Πρόεδρος του GLF από το 2020. Τα αποτελέσματα των εκλογών ανακοινώθηκαν από το GLF κατά την έναρξη της Διεθνούς Εβδομάδας Τηλεπικοινωνιών (ITW), στο πλαίσιο μιας από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στελεχών παγκοσμίως, από ολόκληρο τον κλάδο τηλεπικοινωνιών και ICT.

Ως πρόεδρος του GLF, η κα Elisabetta Romano, θα έχει βασικό ρόλο στη συνέχιση της υλοποίησης της συλλογικής εργασίας και του στρατηγικού οράματος των μελών του. Πρωταρχικός στόχος του GLF είναι να προσφέρει τις κατευθυντήριες γραμμές και να αποτελεί παράδειγμα για τον κλάδο, υποστηρίζοντας κοινές προτεραιότητες που βελτιώνουν τη διασύνδεση, ώστε οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες να μπορούν να παρέχονται οπουδήποτε στον κόσμο.

Η κα Elisabetta Romano, σχολίασε: «Είναι μεγάλη μου τιμή η εκλογή ως Πρόεδρος αυτού του διεθνώς αναγνωρισμένου forum. Ως μέλος του ITW Global Leaders’ Forum τα τελευταία χρόνια, έχω εκτιμήσει και υιοθετήσει πλήρως τις αρχές που καθοδηγούν τη δραστηριότητά του και το εξαιρετικό έργο που έχει γίνει για την προώθηση της ανάπτυξης και του μετασχηματισμού σε έναν κλάδο όπου ο “συναγωνισμός” είναι βασικό στοιχείο. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, θα ήθελα να συμβάλω στην ανάπτυξη της αξίας του κλάδου. Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του Edge και βρισκόμαστε ακόμα στις πρώτες μέρες του Web3 και του decentralized intelligence. Θα εντείνουμε επίσης τις στρατηγικές συμμαχίες με οργανισμούς στη βιομηχανία και θα δημιουργήσουμε νέες ροές συνεργασίας με προμηθευτές τεχνολογίας. Είμαι σίγουρη ότι, φέρνοντας πίσω την τεχνολογία στον πυρήνα της βιομηχανίας, θα επιτύχουμε σπουδαία πράγματα όλοι μαζί και είμαι ενθουσιασμένη που θα συμβάλω στην πραγμάτωση αυτών των στόχων».

Τεύχος 69

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design