ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Μαρτίου 2023 06:47

Νέα υπηρεσία “myErgani LIVE” από τη SoftOne

Τη λύση myErgani LIVE που αυτοματοποιεί πλήρως τη λειτουργία της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας για οποιαδήποτε επιχείρηση, ανεξαρτήτως του συστήματος λογισμικού ή της εφαρμογής μισθοδοσίας που χρησιμοποιεί, παρουσίασε η SoftOne.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η νέα υπηρεσία myErgani LIVE ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να ανταποκρίνονται εύκολα και έγκαιρα στις αυξημένες απαιτήσεις διαχείρισης που απορρέουν από την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας. Με ειδικό mobile application (QR scanner) αλλά και διασυνδεόμενη τόσο με την εφαρμογή “myWorkplace” της SoftOne όσο και με οποιοδήποτε σύστημα φυσικής ωρομέτρησης (BI Timer), η υπηρεσία myErgani LIVE προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης, προσφέροντας πρακτικά πολλαπλούς τρόπους (αυτόματης) συλλογής και διαβίβασης των δεδομένων προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων της, στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ II.

Ταυτόχρονα, ενσωματώνει και λειτουργία web check-in/check-out για την απομακρυσμένη δήλωση της ώρας προσέλευσης/αποχώρησης, εξυπηρετώντας ιδανικά τις ανάγκες επιχειρήσεων όπως οι ασφαλιστικές αλλά και οι εταιρείες Security οι οποίες και εντάχθηκαν πρόσφατα στην υποχρεωτική εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας. Στο πλαίσιο αυτό, η λύση της SoftOne αξιοποιείται ήδη καθημερινά από πληθώρα επιχειρήσεων των συγκεκριμένων κλάδων, όπως ενδεικτικά οι εταιρείες security G4S , Mega Group, MY SERVICES Facilities, Spartan, DIAPLOUS maritime services, PHOENIX facility services και FALCON και οι ασφαλιστικές εταιρείες AIG, ΟΡΙΖΩΝ 1964, κλπ.

Τεύχος 249

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design