ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Οκτωβρίου 2022 06:51

Νέα υπηρεσία της ΔΕΗ για αποκατάσταση τεχνικών βλαβών

Η νέα πρόσθετη υπηρεσία της ΔΕΗ, FixIt, είναι κατάλληλη για την παροχή τεχνικής βοήθειας για απρόοπτες βλάβες ή ζημιές που χρήζουν άμεσης αποκατάστασης. Πιο συγκεκριμένα, το FixIt καλύπτει 3 ειδικότητες – ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς και κλειδαράδες – και εξυπηρετεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Σε περίπτωση επείγουσας τεχνικής ανάγκης, καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Europa Assistance, δίνετε τα στοιχεία που χρειάζονται και ένας τεχνικός θα έρθει άμεσα στον χώρο σας, είτε μιλάμε για το γραφείο είτε για το σπίτι.

Το FixIt έχει 12μηνη διάρκεια και μπορεί να ενεργοποιηθεί σε συνδυασμό με τα προϊόντα ρεύματος myHome Enter, myHome Online, Γ1 και Γ1N. Περιλαμβάνει συνολικά έως 2 επισκέψεις το έτος για ηλεκτρολόγο και υδραυλικό και 1 για κλειδαρά, καλύπτοντάς σας έως το ποσό των 100€ ανά επίσκεψη τεχνικού.

Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, παρέχεται έκπτωση 50% για τους πρώτους 6 μήνες.

Για να δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της υπηρεσίας, πατήστε εδώ.

Τεύχος 147

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design