ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 Σεπτεμβρίου 2022 06:53

Νέα τμήματα στο Public του The Mall Athens

Το νέας γενιάς Public στο The Mall Athens, ανανεώθηκε και προσφέρει νέα αγοραστική εμπειρία με ακόμα περισσότερα προϊόντα τεχνολογίας, οικιακές συσκευές, βιβλία, παιχνίδια, γραφική ύλη, gaming και αξεσουάρ.

Μέσα στα 2.200 τ.μ. του ανανεωμένου καταστήματος Public στο The Mall Athens, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν νέο τμήμα με όλες τις κατηγορίες μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών, προϊόντα τεχνολογίας, πληροφορικής, accessories & mobility, τομείς αφιερωμένους σε τηλεοράσεις διαφόρων διαστάσεων & gaming, τη μεγαλύτερη γκάμα βιβλίων, εξειδικευμένη γραφική ύλη, παιδικά παιχνίδια, μουσική και εποχιακά είδη.

Επιπλέον, θα βρουν και iRepair σημείο μέσα στο κατάστημα που προσφέρει άμεση επισκευή smartphone, laptop, tablet, ενώ θα γνωρίσουν και νέες υπηρεσίες, όπως εγκατάσταση οικιακών συσκευών στο σπίτι σε μία επίσκεψη για όλη την Αττική, αγορά με δόσεις χωρίς κάρτα, επέκταση εγγύησης & προστασίας προϊόντων, δυνατότητα ανακύκλωσης συσκευών με κουπόνι εξαργύρωσης και εύκολη παραλαβή on-line παραγγελιών από το public.gr.

Τέλος, θα βρουν ειδικό σημείο ανακύκλωσης «Love Earth» για τη συλλογή οικιακών και ηλεκτρικών συσκευών.

Τεύχος 139

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design