ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 Οκτωβρίου 2022 06:50

Νέα συνεργασία Regate και AfterSalesPro

Η Regate ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία με την AfterSalesPro, την κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης αποστολών και παραγγελιών μέσω courier, δίνοντας τη βέλτιστη λύση για το Last Mile στη διεκπεραίωση παραγγελιών.

Τα Regate Effective SFA και B2B διασυνδέονται πλέον με 20+ εταιρείες courier δίνοντας πληθώρα επιλογών για όλα τα e-shops που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Χάρη στην αυτοματοποίηση της δημιουργίας των voucher παραγγελιών, δίνεται η δυνατότητα αποτελεσματικής διαχείρισης επιστροφών και pick-up από το κατάστημα, τηλεφωνικών παραγγελιών και αξιολόγησης πελατών.

Η κάθε αποστολή παρακολουθείται σε real time χρόνο, ενώ εντοπίζονται εύκολα και μαζικά όλες οι αποστολές που ενδέχεται να παρουσιάσουν κάποιο πρόβλημα κατά την παράδοση, με αυτόματη σήμανση των πιθανών για επιστροφή ή των καθυστερημένων αποστολών. Επιπλέον, προσφέρεται και μία σειρά υπηρεσιών για τη βελτιστοποίηση των pre και after sales διαδικασιών ενός σύγχρονου e-shop ή εταιρείας logistics.

Μέσω της νέας συνεργασίας Regate και AfterSalesPro, επιτυγχάνεται μια υψηλού επιπέδου αγοραστική εμπειρία του τελικού πελάτη, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα και τη βέλτιστη after sales εμπειρία.

Τεύχος 154

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design