ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 Ιανουαρίου 2023 06:58

Νέα σειρά switches από την PartnerNET

Η GWN7800 αποτελεί μια νέα σειρά Layer 2+ managed network switches, που δίνουν τη δυνατότητα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να δημιουργήσουν επεκτάσιμα, ασφαλή, υψηλής απόδοσης και έξυπνα επιχειρηματικά δίκτυα που είναι πλήρως διαχειρίσιμα. Υποστηρίζει προηγμένο VLAN για ευέλικτη και εξελιγμένη τμηματοποίηση κυκλοφορίας, προηγμένο QoS για ιεράρχηση της κυκλοφορίας δικτύου, IGMP Snooping για βελτιστοποίηση απόδοσης δικτύου και ολοκληρωμένες δυνατότητες ασφάλειας έναντι πιθανών επιθέσεων.

Τα μοντέλα PoE παρέχουν έξυπνη δυναμική έξοδο PoE για την τροφοδοσία τηλεφώνων IP, καμερών IP, σημείων πρόσβασης Wi-Fi και άλλων τελικών σημείων PoE. Η διαχείριση της σειράς GWN7800 μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένου του local web user interface των switches της σειράς GWN7800. Η σειρά υποστηρίζεται επίσης από το GWN Cloud και το GWN Manager, την πλατφόρμα διαχείρισης cloud και εσωτερικής εγκατάστασης Wi-Fi της Grandstream.

Τα προϊόντα της Grandstream αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ στο επίσημο portal της.

Τεύχος 217

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design