ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 Απριλίου 2022 06:54

Νέα σειρά λογισμικού Soft1 Series 6 από τη SoftOne

Καινοτομία, ευχρηστία και αξιοπιστία

Η σειρά Soft1 Series 6 θέτει νέες διαστάσεις στην έννοια του ψηφιακού μετασχηματισμού, καθιστώντας τον μία εφικτή και προσιτή διαδικασία για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης.

Με νέο, ακόμη πιο φιλικό και γρήγορο UI, πλήθος βελτιώσεων, καινοτόμες λειτουργίες και cloud υπηρεσίες, το Soft1 Series 6 βοηθάει κάθε επιχείρηση να προχωρήσει στον ψηφιακό της μετασχηματισμό σύμφωνα με τις δικές της ανάγκες και δυνατότητες, μέσα από αυτόνομα βήματα, τα οποία μπορούν να υλοποιηθούν σταδιακά, προσδίδοντας άμεσα υψηλή προστιθέμενη αξία στην καθημερινή της λειτουργία.

Η νέα σειρά λογισμικού της SoftOne συστήνει τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες intelligent automation, καθιστώντας την αυτοματοποίηση διαδικασιών πιο εύκολη από ποτέ για οποιονδήποτε χρήστη, χωρίς απαιτήσεις ανάπτυξης κώδικα. Ταυτόχρονα, αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία Business Intelligence, βοηθώντας την επιχείρηση να βλέπει εύκολα την πραγματική εικόνα που κρύβεται πίσω από πληροφορίες, δεδομένα και διαδικασίες.

Περίοπτη θέση στη λειτουργικότητα της νέας έκδοσης κατέχουν οι πλήρως ανασχεδιασμένες λύσεις μισθοδοσίας και HRMS, οι οποίες σε συνδυασμό με τη νέα, πρωτοποριακή web πλατφόρμα αλληλεπίδρασης εργαζομένων και επιχείρησης myWorkplace, αλλάζουν δραστικά τον τρόπο διεκπεραίωσης όλων των λειτουργιών που σχετίζονται με τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού. Διευρύνοντας τις δυνατότητες συνεργασίας (με τρίτα συστήματα) της προκατόχου της, η σειρά Soft1 Series 6 ενσωματώνει τη λύση FinTech 2.0, η οποία διασφαλίζει τη διασύνδεση της επιχείρησης με όλες τις συστημικές τράπεζες, αλλά και τoν διεθνή χρηματοπιστωτικό οργανισμό Wise, καθώς και την αξιοποίηση της καινοτόμου υπηρεσίας αυτοματοποίησης εισπράξεων OnePay.

Η νέα σειρά Soft1 Series 6 βελτιστοποιεί τη λειτουργία του Soft1 στο cloud και ανταποκρίνεται πλήρως στην απαίτηση της απρόσκοπτης απομακρυσμένης εργασίας και μέσα από εμπλουτισμένες, αλλά και νέες λύσεις enterprise mobility της εταιρείας, όπως η mobile εφαρμογή διαχείρισης αποθηκευτικών χώρων Soft1 WMS Lite.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά λογισμικού της SoftOne, πατήστε εδώ.

Τεύχος 47

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design