ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 Ιανουαρίου 2023 06:58

Νέα σειρά επαγγελματικών οθονών από την AOC

Η AOC ανακοινώνει την νέα επαγγελματική σειρά P3, με επτά νέες οθόνες σε τρία διαφορετικά μεγέθη (24’’/ 60,4 εκ. και  27″/68.6 εκ. και την ultrawide 34″/86.4 εκ.).

Τα IPS ή VA 3 πλευρών χωρίς πλαίσιο, με έντονη και ζωντανή εικόνα, προσφέρουν ευρείες γωνίες θέασης 178°/178° για αυξημένη άνεση θέασης, όταν εργάζεστε στο διαδίκτυο, σε κείμενα, υπολογιστικά φύλλα, coding, γραφιστικά και πολλά άλλα. Ενώ οι εργονομικές τους βάσεις επιτρέπουν ένα άνετο περιβάλλον εργασίας, τα 4-θυρών USB 3.2 hubs σε όλα τα μοντέλα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον.

Τα πιο πρόσφατα μοντέλα P3 διατίθενται σε τρεις κύριες κατηγορίες με τεχνολογίες που εξασφαλίζουν το μέλλον:

• Τα μοντέλα QW διαθέτουν αναδυόμενη 2 MP κάμερας web (Full HD) και υποστήριξη Windows Hello για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, καθώς και διπλά ηχεία 5W για καλύτερη εμπειρία online διασκέψεων.

• Τα μοντέλα CV διαθέτουν έναν εκτεταμένο ενσωματωμένο σταθμό σύνδεσης USB-C, προσφέροντας είσοδο RJ-45 για τη δρομολόγηση της σύνδεσης δικτύου μέσω USB-C, 65 W USB Power Delivery για τη φόρτιση και τροφοδοσία φορητών υπολογιστών και την κοινή χρήση της οθόνης, ενώ είναι εξοπλισμένα με έξοδο DisplayPort για εύκολη δημιουργία ρυθμίσεων πολλαπλών οθονών χωρίς ακαταστασία. Αντί για την έξοδο DP-output, το εξαιρετικά ευρυγώνιο CU34P3CV διαθέτει έναν ενσωματωμένο διακόπτη KVM για τον έλεγχο δύο υπολογιστών με μια ενιαία ρύθμιση πληκτρολογίου-ποντικιού-οθόνης. Τα διπλά ηχεία 2W ολοκληρώνουν την εμπειρία πολυμέσων.

• Τα μοντέλα CW ενσωματώνουν και τα δύο χαρακτηριστικά και έχουν το πλεονέκτημα μιας αναδυόμενης, υψηλής ανάλυσης κάμερας web 5 MP (QHD) με υποστήριξη Windows Hello, διπλά ηχεία 5W, και τον ίδιο σταθμό σύνδεσης USB-C με τα μοντέλα CV με παροχή ισχύος 65 W και έξοδο DisplayPort.

Τεύχος 217

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design