ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

13 Ιουλίου 2022 06:54

Νέα σειρά διακοπτικού υλικού Unica από τη Schneider Electric

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά διακοπτικού υλικού Unica της Schneider Electric είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί με ευκολία σε επαγγελματικούς χώρους, όπως κτίρια γραφείων, επιχειρήσεις ή ξενοδοχεία.

Η νέα σειρά ήρθε για να διευκολύνει τη ζωή του χρήστη και του επαγγελματία ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη, χάρη στον εύκολο τρόπο εγκατάστασής της, τον επιπλέον χώρο για καλωδίωση και τη συμβατότητά της με την παλιά σειρά Unica. Σχεδιάστηκε με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την εργονομία, δίνοντας την επιλογή μοντέρνων σχεδίων και νέων φυσικών υλικών, όπως ξύλο, σχιστόλιθος, γυαλί, καουτσούκ, μέταλλο, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Επιπλέον, προσφέρει αντιβακτηριακή προστασία χάρη στην τεχνολογία ιόντων αργύρου, που σταματά την ανάπτυξη και την εξάπλωση βακτηρίων.

Η νέα σειρά Unica αντεπεξέρχεται στις τεχνολογικές προκλήσεις της εποχής παρέχοντας λύσεις τεχνολογίας KNX, όπως και αυτόνομες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και άνεσης. Ανιχνευτές κίνησης, LED dimmers, χρονοδιακόπτες, θερμοστάτες, διακόπτες DND & MUR, έλεγχος ρολών, πρίζες φόρτισης USB A+C είναι ενδεικτικές λειτουργίες που δίνουν λύση σε κάθε εφαρμογή κατοικίας, κτιρίου και ξενοδοχείου. Όλα τα παραπάνω είναι διαθέσιμα είτε για κλασική τοποθέτηση, είτε για τοποθέτηση «ιταλικού τύπου».

Τεύχος 108

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design