ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Απριλίου 2022 09:01

Νέα προγράμματα Fiber To The Home από τη Nova

Του Χάρη Ματθαίου

Η ενοποίηση των Nova – WIND Hellas υπό την αιγίδα της μητρικής εταιρείας United Group, φέρνει τα πρώτα χειροπιαστά αποτελέσματα για τη Nova και τους τελικούς καταναλωτές. Η εταιρεία κάνει εμπορικά διαθέσιμα τα νέα της προγράμματα Fiber To The Home, εφαρμόζοντας μάλιστα άκρως επιθετική τιμολογιακή πολιτική!

Όπως είναι γνωστό, υποδομές Fiber To The Home αναπτύσσονται σε περιοχές όπου δεν υπάρχει κάλυψη για VDSL και μέχρι σήμερα η Nova ήταν η μοναδική εταιρεία της ελληνικής αγοράς που δεν υποστήριζε συνδέσεις τέτοιας τεχνολογίας (FTTH). Αυτό προκάλεσε την απώλεια συνδρομητών, καθώς το ξεπερασμένο ADSL δεν μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες τους. Η Nova έρχεται τώρα να καλύψει αυτό τo κενό, ξεκινώντας τη δυναμική ανάκαμψή της στις συνδέσεις σταθερού Internet. Η Nova έχει ήδη προστεθεί και στους παρόχους που συμμετέχουν στη δράση SFFB κι έτσι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν της έκπτωσης που προσφέρει το κουπόνι επιδότησης, το οποίο καλύπτει με 48 ευρώ εφάπαξ το κόστος σύνδεσης (50 ευρώ) και με 13 ευρώ το κάθε μηνιαίο πάγιο για 24 μήνες. Όσοι είναι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν ένα από τα 24 (!) διαθέσιμα προγράμματα FTTH της Nova, τα οποία μάλιστα διαθέτουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Συγκεκριμένα, ενώ στους υπόλοιπους παρόχους το στάνταρ πρόγραμμα FTTH 100Mbps (με απεριόριστα σταθερά και 120 λεπτά σε κινητά) προσφέρεται στα 29 ευρώ/μήνα και το FTTH 200Mbps στα 44 ευρώ/μήνα, οι αντίστοιχες τελικές τιμές της Nova είναι 26 ευρώ/μήνα και 31 ευρώ/μήνα.

Ακόμα πιο ανταγωνιστικές είναι οι τιμές στα προγράμματα FTTH που περιλαμβάνουν και τηλεόραση EON, καθώς αναφέρουμε ενδεικτικά ότι το μηνιαίο πάγιο για το EON+ Fiber 100 είναι 43 ευρώ και για το EON+ Fiber 200, 48 ευρώ. Τα προγράμματα FTTH με τηλεόραση EON προσφέρουν 3 μήνες δωρεάν, ενώ οι συνδρομητές Nova τηλεόρασης και Nova 2play που θα αναβαθμίσουν σε FTTH με τηλεόραση EON θα εξασφαλίσουν 35% έκπτωση για 12 και 6 μήνες αντίστοιχα.

Τεύχος 44

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design