ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Ιουλίου 2022 06:46

Νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου από την ERGO

Η ERGO Ασφαλιστική, κατανοώντας τις διαφορετικές και ιδιαίτερες ανάγκες των ασφαλισμένων, δημιούργησε τα πρωτοποριακά, ευέλικτα και ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ERGO My Auto powered by Drive&Win.

Τα καινοτόμα αυτά προγράμματα συνδέουν όλα τα υφιστάμενα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου με την τεχνολογία τηλεματικής, μέσω της αναβαθμισμένης εφαρμογής ERGO Drive&Win, με σημαντικά οφέλη για τον πελάτη, συμπεριλαμβανομένων:

• Σημαντικής έκπτωσης 15% στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου του ασφαλισμένου ακόμα και στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου του με προϋπόθεση τη χρήση της εφαρμογής.

• Επιπλέον εκπτώσεων έως και 15% στην ανανέωση στα ασφάλιστρα αστικής ευθύνης του ασφαλισμένου, επιβραβεύοντας την οδηγική του συμπεριφορά (ERGO Stars).

• Ηλεκτρονικής αποστολής ειδοποιητηρίου πληρωμής, καθώς και όλων των ασφαλιστικών εγγράφων για τους πελάτες που το επιλέξουν.

• Ψηφιακής διαδικασίας προασφαλιστικού ελέγχου μέσω κινητού τηλεφώνου, εύκολα και γρήγορα, σε μόλις 3 λεπτά, όπου απαιτείται.

• Δυνατότητας συμμετοχής, μέσω της εφαρμογής ERGO Drive&Win, σε διαγωνισμούς και άλλες ενέργειες που διοργανώνει η ERGO.

Τα νέα προγράμματα ασφάλισης ERGO My Auto powered by Drive&Win, αφορούν σε Ε.Ι.Χ. επιβατικά, Αγροτικά και Φ.Ι.Χ. Φορτηγά οχήματα, αξίας έως και 30.000 ευρώ.

Τεύχος 116

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design