7 Απριλίου 2023 06:53

Νέα πλατφόρμα της EY για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Την επέκταση του τεχνολογικού της οικοσυστήματος με το λανσάρισμα της πλατφόρμας επιχειρηματικού μετασχηματισμού, EY Nexus ανακοίνωσε σε παγκόσμιο επίπεδο η EY.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία 60.000 επαγγελματιών τεχνολογίας της ΕΥ σε οκτώ περιφερειακούς κόμβους τεχνολογίας παγκοσμίως, το EY Nexus αποτελεί μέρος ενός οικοσυστήματος με περισσότερα από 60 προϊόντα και 55 κλαδικές συνεργασίες και συμμαχίες σε 180 χώρες. Πιο συγκεκριμένα, η πλατφόρμα EY Nexus επιτρέπει σε τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες και διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων να ενισχύσουν τις δυνατότητές τους για ταχεία ανάπτυξη και παροχή λύσεων, ενοποιώντας τα υπάρχοντα, παλαιότερα τεχνολογικά συστήματα (legacy systems), με τη χρήση διαλειτουργικών υπηρεσιών (provider-agnostic services).

Αξιοποιώντας την εμπειρία της EY στον χρηματοοικονομικό κλάδο και τις σημαντικές τεχνολογικές δυνατότητες του παγκόσμιου οργανισμού, η EY Nexus βρίσκεται ήδη σε λειτουργία σε έξι χώρες, υποστηρίζοντας περισσότερους από 40 οργανισμούς χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η νέα πλατφόρμα ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη επιθυμία τραπεζών, ασφαλιστικών εταιρειών και διαχειριστών περιουσιακών στοιχείων να ολοκληρώσουν τον μετασχηματισμό τους, σε μια εποχή όπου τα δεδομένα βρίσκονται στο επίκεντρο και οι αλλαγές συχνά πυροδοτούνται εκτός του κλάδου.

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας πλατφόρμας, ο κος Λάμπρος Γκόγκος, Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Επικεφαλής Technology Consulting της EY Ελλάδος, δήλωσε: «Οι ταχέως μεταβαλλόμενες προσδοκίες των καταναλωτών, οι τεχνολογικές εξελίξεις και η είσοδος νέων παικτών, αλλάζουν δραστικά το τοπίο στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Οι οργανισμοί οι οποίοι θα κυριαρχήσουν στα επόμενα χρόνια είναι αυτοί που θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν αποτελεσματικά και άμεσα τον τεράστιο όγκο των δεδομένων που έχουν στη διάθεσή τους. Η EY Nexus επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν σε αυτή την πρόκληση, και να κατανοήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των καταναλωτών, σε πραγματικό χρόνο, αξιοποιώντας και βελτιώνοντας τα υπάρχοντα συστήματά τους».

Τεύχος 264

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design