ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 Απριλίου 2022 08:57

Νέα πλατφόρμα για την οδική ασφάλεια από τη Vodafone

Η νέα πλατφόρμα της Vodafone, STEP – Safer Transport for Europe Platform, σχεδιάστηκε για να συνδέει τους οδηγούς των οδικών υποδομών απευθείας με τις συγκοινωνιακές αρχές, παρέχοντας πληροφορίες ασφαλείας, προειδοποιήσεις κινδύνου και ενημερώσεις για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, ανεξαρτήτως της συσκευής ή του συστήματος που χρησιμοποιούν εντός του οχήματος.

Η πλατφόρμα είναι συμβατή με όλες τις εφαρμογές τρίτων μερών (third-party apps) και με τα συστήματα πλοήγησης εντός οχήματος. Η Vodafone συνεργάζεται με αρκετούς συνεργάτες για να φέρει νέες τεχνολογίες σε χρήστες οδικών υποδομών και σχεδιάζει να διαθέσει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα μέσα από τις δικές της εφαρμογές Automotive εντός του έτους.

Το STEP στηρίζεται στο cloud και είναι δομημένο σε ανοιχτά βιομηχανικά πρότυπα, επιτρέποντας σε ένα ευρύ οικοσύστημα συμμετεχόντων – κυβερνήσεις, συγκοινωνιακές αρχές, παρόχους υπηρεσιών μετακίνησης και εταιρείες κινητής – να συνεργαστούν για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε όλη την Ευρώπη.

Τεύχος 43

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design