ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Απριλίου 2023 06:44

Νέα πιστοποίηση της Bewise από τη Μicrosoft

Η Bewise, εταιρεία παροχής ICT υπηρεσιών με εκτέλεση πολλών και σημαντικών έργων digital transformation και cybersecurity, ανακοίνωσε πως αναγνωρίστηκε ως Microsoft Solutions Partner for Business Applications.

Υπενθυμίζεται πως η Bewise έχει ήδη πιστοποιηθεί ως Solutions Partner από τη Microsoft για την υψηλή τεχνογνωσία της και παροχή υπηρεσιών στα παρακάτω επίπεδα:

• Data & AI Azure.

• Infrastructure Azure.

• Modern Work.

Το νέο αυτό επίτευγμα της εταιρείας επιβεβαιώνει τη δυνατότητα της Bewise να εξασφαλίσει μια εύκολη και ασφαλή μετάβαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό τής εκάστοτε επιχείρησης.

Σύμφωνα με το επίσημο site της Microsoft, κάθε εταιρεία που πιστοποιείται ως Solutions Partner for Business Applications έχει αποδείξει – ύστερα από ενδελεχή έρευνα – την ευρεία ικανότητά της να παρέχει λύσεις μέσω του Dynamics 365 και της Power Platform.

Τεύχος 264

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design