ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Σεπτεμβρίου 2022 06:55

Νέα οθόνη για τη σειρά Alienware από την Dell Technologies

Η Dell Technologies ανακοινώνει μια νέα προσθήκη στη σειρά Alienware, την οθόνη Alienware 25 Gaming Monitor (AW2523HF). Πρόκειται για μια οθόνη που κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο γρήγορες στην αγορά και είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία απεικόνισης υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά ομαλό παιχνίδι και βελτιστοποιημένο βιομηχανικό σχεδιασμό που συνδυάζει την ομορφιά με την πρακτικότητα. Είναι επίσης η πρώτη στη σειρά που διαθέτει αναδιπλούμενη κρεμάστρα ακουστικών, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός τακτοποιημένου χώρου.

Σχεδιασμένη σύμφωνα με υποδείξεις από επαγγελματίες παίκτες, αυτή η οθόνη είναι βελτιστοποιημένη για e-sports και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Με τον ανανεωμένο της σχεδιασμό Legend 2.0 που διαθέτει εξαγωνική βάση για μικρότερο αποτύπωμα επιφάνειας εργασίας, οι ανταγωνιστικοί παίκτες έχουν απόλυτη ευελιξία όσον αφορά στην τοποθέτηση του πληκτρολογίου και μέγιστο χώρο για κίνηση του ποντικιού για την ιδανική διάταξη για e-sports.

Με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 360 Hz και χρόνο απόκρισης 0,5* ms GtG, η οθόνη προσφέρει ομαλή κίνηση σε ένα πάνελ Fast IPS FHD. Απολαύστε παιχνίδια χωρίς φαινόμενα stuttering και tearing με πεντακάθαρα γραφικά, ακόμη και κατά τη διάρκεια σκηνών γεμάτων δράση με την υποστήριξη της τεχνολογίας AMD FreeSync™ Premium και την πιστοποίηση VESA® AdaptiveSync.

Τεύχος 136

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design