ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 Μαρτίου 2022 06:51

Νέα λύση μισθοδοσίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των λογιστικών γραφείων

Τέλος στις χρονοβόρες ενημερώσεις συστημάτων μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας

Η νέα εφαρμογή μισθοδοσίας της Prosvasis, η PBS Μισθοδοσία ενσωματώνεται στη σουίτα PBS ONE, σε περισσότερους από 2.500 λογιστές και φοροτεχνικούς. H λογιστική σουίτα PBS ONE υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες ενός λογιστικού γραφείου (Φορολογία Φυσικών-Νομικών προσώπων, Μαζική Ενημέρωση πελατών, Διαχείριση εντύπων, Έσοδα-Έξοδα, Γενική Λογιστική, Πάγια, Μισθοδοσία) μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας.

Η λύση PBS Μισθοδοσία παρέχει ενδεικτικά:

  • Εύκολη καταχώρηση εργαζομένου.
  • Εύχρηστο ημερολόγιο εργασίας.
  • Μαζικές ροές εργασιών και άμεση πληροφόρηση για το σύνολο των εταιρειών του λογιστικού γραφείου.

Παράλληλα, ενημερώνεται άμεσα με νέα στοιχεία και αλλαγές, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τις σχετικές διατάξεις της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας. Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιείται αυτοματοποιημένη σύνδεση με τους ιστότοπους των ΕΡΓΑΝΗ, ΕΦΚΑ, TAXIS, ΥΕΚΑ για τη διαβίβαση των απαιτούμενων αρχείων, διευκολύνοντας τους χρήστες στην εκπλήρωση των καθημερινών τους υποχρεώσεων.

Τεύχος 38

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design