ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Φεβρουαρίου 2023 06:50

Νέα ημερομηνία για το «Connect Smart, Gain Customers»

Η εταιρία Vantage Towers Greece, ύστερα από την αναβολή της εκδήλωσης λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιήσει την ημερίδα με τίτλο «Connect Smart, Gain Customers – Increase Enterprise Values», την επόμενη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne.

Στόχος της ημερίδας είναι να αναδείξει τα οφέλη της ασύρματης συνδεσιμότητας σε όλους τους χώρους (εξωτερικούς και εσωτερικούς) και της ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών (IoT, Artificial Intelligence) σε κρίσιμους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας με έμφαση στον Τουρισμό, τη Βιομηχανία, την Υγεία, το Εμπόριο και το Επιχειρείν γενικότερα. Θα παρουσιαστούν παραδείγματα εφαρμογών (use cases) και καινοτόμων λύσεων από κορυφαίες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες τεχνολογίας.
Για τη συμμετοχή σας στο event μπορείτε να πραγματοποιήσετε την προεγγραφή σας εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Τεύχος 230

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design