ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Οκτωβρίου 2022 06:50

Νέα δορυφορική πλατφόρμα από την SES

Η SES παρουσιάζει την πρώτη πλατφόρμα στον premium δορυφόρο της για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για συγκέντρωση και μετάδοση αθλητικού περιεχομένου.

Η νέα αποκλειστική πλατφόρμα διανομής αθλημάτων και εκδηλώσεων προσφέρει ισχυρή κάλυψη ευρείας δέσμης σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική και χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη διαμόρφωση DVBS2x, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατόχους δικαιωμάτων πολυμέσων και τους εξουσιοδοτημένους χρήστες τροφοδοσίας (feed takers) να απολαμβάνουν υψηλή απόδοση, ενισχυμένη αποδοτικότητα δικτύου, ευελιξία και ασφάλεια. Η πλατφόρμα θα υποστηρίζει διάφορους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων ραδιοτηλεοπτικών φορέων, επαγγελματικών αθλητικών πρωταθλημάτων, εθνικών και διεθνών αθλητικών ενώσεων και των κατόχων αθλητικών δικαιωμάτων που μεταδίδουν σημαντικά αθλητικά γεγονότα τα οποία λαμβάνουν χώρα παγκοσμίως, όπως το περιεχόμενο χειμερινών αθλημάτων και μηχανοκίνητων αθλημάτων αργότερα μέσα στη χρονιά.

«Είναι η πρώτη φορά που η SES λανσάρει μια πλατφόρμα αφιερωμένη σε περιεχόμενο αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων στην Ευρώπη και την περιοχή MENA και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας στους πελάτες και τους συνεργάτες μας από τον χώρο του αθλητισμού και των εκδηλώσεων. Αυτό, σε συνδυασμό με ολόκληρο τον γεωστατικό στόλο μας, την υποδομή οπτικών ινών και IP, θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να προσεγγίζουμε ένα όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό», δήλωσε ο Michele Gosetti, Επικεφαλής Πωλήσεων, Sales, Sports & Events στην SES.

Τεύχος 158

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design