ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Νοεμβρίου 2022 06:45

Νέα Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών για τη CPI

Στο δυναμικό της CPI εντάχθηκε η κυρία Μόσχα Κουμουσίδου αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών. Η κα Μόσχα Κουμουσίδου διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της Πληροφορικής, των Δικτύων και των Τηλεπικοινωνιών, έχοντας αναλάβει με επιτυχία θέσεις σε κλάδους, όπως Solution Engineering and Services Management, τόσο τοπικού όσο και πολυεθνικού χαρακτήρα.

Ο κος Άρης Παπαθάνος, CEO της CPI, αναφέρει σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε συνεργασία με τη Μόσχα. Διαθέτει πολύτιμη εμπειρία και δεξιότητες που θα μας βοηθήσουν να αναπτυχθούμε περαιτέρω στον τομέα των Υπηρεσιών, που αποτελεί εδώ και χρόνια σημαντικότατο κομμάτι της στρατηγικής μας. Συνεχίζουμε πιστά το πλάνο στελέχωσης του Management Team της CPI, ώστε να πετύχουμε τους στόχους ανάπτυξης που έχουμε θέσει».

Τεύχος 169

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design