ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Οκτωβρίου 2022 06:54

Νέα διάσταση στο digital signage με την LG Transparent OLED

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics πηγαίνει το digital signage στο επόμενο επίπεδο με τη νέα LG Transparent OLED (55EW5PG-S). Μεταξύ των πολλών περιπτώσεων χρήσης και ενσωμάτωσης της στην καθημερινή ζωή, η Transparent OLED μπορεί να αναβαθμίσει ουσιαστικά έναν επαγγελματικό χώρο, ειδικά όταν συνδυάζεται με την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Η LG Transparent OLED είναι μοναδική για την εκπληκτική απόδοση εικόνας χάρη στην τεχνολογία OLED με αυτοφωτιζόμενα pixels, η οποία καθιστά τις οθόνες τέσσερις φορές πιο διαφανείς, διατηρώντας την άπειρη αντίθεση και τα τέλεια χρώματα.

Η Transparent OLED προσφέρει transparency έως 38%, τιμή πολύ υψηλότερη από τις συμβατικές διαφανείς οθόνες LCD (10% ). Τα αντικείμενα πίσω από την οθόνη φαίνονται καθαρά και προβάλλει τις σχετικές πληροφορίες ακριβώς μπροστά τους. Η προστασία κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας στο μπροστινό μέρος καθιστά την οθόνη ιδανική για τις βιτρίνες των καταστημάτων που προσελκύουν την προσοχή των περαστικών, καθώς η ευρεία γωνία προβολής σημαίνει ότι οι θεατές μπορούν να βλέπουν περιεχόμενο καθαρά, καθώς πλησιάζουν την οθόνη από κάθε πλευρά.

Με τα αυτοφωτιζόμενα pixel, η οθόνη διατηρεί τη ζωντάνια των χρωμάτων και το υψηλό επίπεδο αντίθεσης, ακόμα και όταν η οθόνη γίνεται διαφανής. Το περιεχόμενο ζωντανεύει από ευρείες γωνίες θέασης και εναρμονίζεται με τον περιβάλλοντα χώρο με απόλυτα φυσικό τρόπο. Ακόμη, το ενισχυμένο μπροστινό γυαλί προστατεύει το προϊόν από εξωτερικά χτυπήματα, καθώς και την ελαχιστοποίηση τραυματισμών από θραύση.

Τεύχος 152

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design