5 Απριλίου 2023 06:52

Νέα Αντιπρόεδρος Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης για την Thales

Από την 1η Απριλίου, η Alice Guitton ανέλαβε καθήκοντα Αντιπρόεδρου για την Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη, περιοχή που περιλαμβάνει και την ελληνική αγορά. Σε αυτόν τον ρόλο, θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση της ανάπτυξης και εξυπηρέτησης των πελατών στις βασικές αγορές της Thales, για την άμυνα και την ασφάλεια, την αεροναυπηγική και το διάστημα, την ψηφιακή ταυτότητα και ασφάλεια.

Η Alice Guitton ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 2000 στο γαλλικό Υπουργείο Εξωτερικών, όπου διαδοχικά κατείχε θέσεις διπλωματικών καθηκόντων, κυρίως σε συνεργασία με διεθνείς και ευρωπαϊκούς οργανισμούς. Το 2012, διορίστηκε Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Γαλλίας στο ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες και, στη συνέχεια, το 2015, πρέσβειρα και Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Γαλλίας στη Διάσκεψη για τον Αφοπλισμό στη Γενεύη. Το 2018, εντάχθηκε στο γαλλικό Υπουργείο Άμυνας ως Γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικής. 

Η Alice Guitton είναι απόφοιτος του Ecole nationale de l’Administration, του Institut d’Etudes Politiques de Paris, και κάτοχος πτυχίου Φιλοσοφίας και Ιστορίας των Τεχνών.

Τεύχος 262

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design