ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Μαΐου 2023 06:44

Μνημόνιο συνεργασίας ManpowerGroup Ελλάδας και Elevate Greece

Η εταιρεία ManpowerGroup Ελλάδας υπέγραψε πρόσφατα μνημόνιο συνεργασίας με την Elevate Greece του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την παροχή υπηρεσιών προσέλκυσης, επιλογής και εξειδίκευσης / εκπαίδευσης υποψηφίων μέσω των Tech Academies.

Σκοπός της διμερούς συνεργασίας είναι η οικονομική ανάπτυξη, η αύξηση του επιπέδου τής οικονομικής δραστηριότητας και της παραγωγικότητας των νεοφυών επιχειρήσεων, εν προκειμένω, μέσω της μεταφοράς γνώσεων και εμπειρίας από τη ManpowerGroup Ελλάδας.

Εκπροσωπώντας τους δύο οργανισμούς, το μνημόνιο υπέγραψαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ManpowerGroup Ελλάδας, κος Χαράλαμπος Καζαντζίδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Elevate Greece, κος Μιχάλης Δρίτσας.

Ο κος Χαράλαμπος Καζαντζίδης εξέφρασε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία του για τη συμφωνία τονίζοντας: «Είναι η αρχή της επίσημης συμπόρευσής μας με την Elevate Greece Α.Ε., μια ευκαιρία για την προώθηση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα μέσω δράσεων προσέλκυσης απόφοιτων STEM και εκπαίδευσης – κατάρτισής τους σε Νέες Τεχνολογίες προς τις επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων».

Από την πλευρά του ο κος Μιχάλης Δρίτσας δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που υπογράφουμε το παρόν μνημόνιο συνεργασίας με τη ManpowerGroup, καταξιωμένη επιχείρηση στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού. Το πρόβλημα εξεύρεσης ικανών στελεχών πληροφορικής είναι πολύ πιεστικό. Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι οι Tech Academies της Manpower θα συμβάλλουν στην άμβλυνσή του».

Τεύχος 285

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design