27 Μαΐου 2022 06:48

Μηχανογράφηση από την Regate επιλέγει το Mediterraneo Hospital

Το Mediterraneo Hospital αναπτύσσοντας περισσότερες από 25 ιατρικές ειδικότητες καλύπτει ευρύτατο ιατρικό φάσμα, σε διαγνωστικό και θεραπευτικό επίπεδο. Εστιάζει σε εξατομικευμένες υπηρεσίες, προσφέροντας υψηλού επιπέδου ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα. O ασθενής τίθεται στο επίκεντρο των διεργασιών και υπάρχει συνεχής επαγρύπνηση για τη διαρκή βελτίωση των διαδικασιών.

Σε αυτό το πλαίσιο παρακολουθεί όλες τις πρωτοπόρες εξελίξεις στον χώρο της ιατρικής, μέσα από την έρευνα και τις κλινικές μελέτες, συνάπτει συνεργασίες με επιστημονικές ομάδες διεθνούς βεληνεκούς και υιοθετεί τις πλέον καινοτόμες εφαρμογές και μεθόδους με αποδεδειγμένα σημαντικά κλινικά αποτελέσματα.

Στον τομέα της μηχανογράφησης έχοντας ως στόχο την γρηγορότερη, αποδοτικότερη και πιο σύγχρονη συνδιαλλαγή με τα εσωτερικά της τμήματα, επέλεξε την ολοκληρωμένη μηχανογραφική λύση Regate Effective B2B, από τη Regate A.E. μέλος του ομίλου SOFTONE, για την διευκόλυνση των εργασιών του τμήματος προμηθειών.

Τεύχος 76

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design