ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

3 Μαρτίου 2023 06:51

Μην χάσετε τη Salonica Electronix 2023!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη διεξαγωγή τηςSalonica Electronix 2023! Στις 10 και 11 Μαρτίου 2023 και ώρες 10:00-20:00 στο Porto Palace Hotel Θεσσαλονίκης, επαγγελματίες επισκέπτες από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, θα απολαύσουν ένα event ποικίλης ύλης, αφιερωμένο στα συστήματα ασφαλείας, τηλεόρασης και τεχνολογίας ξενοδοχείων.

Η Salonica Electronix 2023 θα αποτελέσει σημείο συνάντησης για κάθε επαγγελματία τεχνικό, αφού θα παρουσιαστούν λύσεις από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης για τους ηλεκτρονικούς, καθώς και λύσεις δικτύων, τηλεφωνίας και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για ηλεκτρολόγους και επαγγελματίες της πληροφορικής.

Έκθεση, συνέδριο πληροφορικής, τεχνικές ομιλίες από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης και πλούσιος μπουφές θα πλαισιώσουν τη Salonica Electronix!

Συγκεκριμένα, φέτος η Salonica Electronix 2023 διοργανώνεται με τη μορφή κλαδικής έκθεσης, όμως δεν χάνει καθόλου τον συνεδριακό της χαρακτήρα, καθώς συνδιοργανώνεται με το CyberTechCon 2023, το πρώτο συνέδριο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, το Cyber Security και τις υπηρεσίες Cloud. Παράλληλα, κατά τη δεύτερη μέρα της διεξαγωγής τού event, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από επαγγελματίες ειδικούς στα συστήματα ασφαλείας, τηλεόρασης, τηλεφωνίας και δικτύων, ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού υλικού.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς το πρόγραμμα των ομιλιών θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα!

Η πρόσβαση στην έκθεση θα είναι δωρεάν και οι επισκέπτες της μπορούν ήδη να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα της, πατώντας εδώ.

Χορηγοί της Salonica Electronix 2023 είναι οι εταιρείες Cosmote, Dahua, Personal Security και Schneider Electric, ενώ η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ), του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΤΕΕ) και του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Θεσσαλονίκης (ΣΕΗΘ).

Η έκθεση διοργανώνεται από την εκδοτική εταιρεία Libra Press και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Techmail και NOW.

Τεύχος 239

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design