ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Μαρτίου 2023 06:43

Με επιτυχία η συμμετοχή της Lancom στο Capacity Middle East 2023

Αισιόδοξη εμφανίστηκε η Lancom, εταιρεία που προσφέρει εξειδικευμένες και πιστοποιημένες IT υπηρεσίες αναφορικά με data center και cloud computing, για τη συμμετοχή της στο Capacity Middle East 2023, τη μεγαλύτερη εκδήλωση για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως ανέφερε η εταιρεία, τα στελέχη της Lancom προχώρησαν σε σειρά επαφών και συνομιλιών με κορυφαίες εταιρείες της ταχέως αναπτυσσόμενης τηλεπικοινωνιακής αγοράς στη Μέση Ανατολή, καταφέρνοντας να αναδείξουν τη σημασία της Ελλάδας ως τηλεπικοινωνιακή «πύλη» της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία νέων, μεγάλων data centers, όπως είναι το Balkan Gate Thessaloniki και το Balkan Gate Crete.

«Το Capacity Middle East 2023 μας έδωσε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε με τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της Μέσης Ανατολής και να παρουσιάσουμε τις πολυάριθμες ευκαιρίες ανάπτυξης που έχει η χώρα μας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις επαφές που είχαμε και εκτιμούμε ότι θα προκύψουν πολλές συνεργασίες μέσα στους επόμενους μήνες», ανέφερε ο κος Γιώργος Νώλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Lancom. «Η γεωστρατηγική σημασία της Ελλάδας ως τηλεπικοινωνιακός κόμβος είναι πλέον ορατή σε όλους τους ενδιαφερόμενους οργανισμούς και αυτό διαφάνηκε και από το μεγάλο ενδιαφέρον που εισπράξαμε για επαφές, αλλά και από τις συνομιλίες στο πλαίσιο του συνεδρίου», κατέληξε.

Κατά τη διάρκεια των επαφών της εταιρείας, η ομάδα της Lancom παρουσίασε τις υποδομές που υλοποιεί η ελληνική εταιρεία, δίνοντας έμφαση στα data centers της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης. Το Balkan Gate Thessaloniki εξελίσσεται ταχύτατα σε ένα από τα σημαντικότερα κέντρα διακίνησης δεδομένων προς τις χώρες των Βαλκανίων. Το Balkan Gate Crete, από την πλευρά του, θα ολοκληρώσει τον άξονα Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Κρήτη, ο οποίος θα αποτελέσει τη νέα τηλεπικοινωνιακή πύλη προς την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου, καθώς ως carrier neutral data center θα είναι σημείο διασύνδεσης όλων των παρόχων υποθαλάσσιων οπτικών ινών.

«Η στρατηγική μας είναι, μέσω των διασυνδεδεμένων data center μας, να παρέχουμε αξιόπιστο και ασφαλές σημείο παρουσίας (POP) σε όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους που θέλουν να έχουν πρόσβαση στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, την Τουρκία και την Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη», ανέφερε ο Νίκος Ζαχαριάδης, Γενικός Διευθυντής της Lancom.

Τεύχος 246

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design