ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 Νοεμβρίου 2022 06:46

Μετασχηματισμός ψηφιακών πληρωμών από τη Nexi

Ο Slobodan Babic, Head of IT Development & Business Solutions της Nexi Processing Greece, μέλος του Ομίλου Nexi, σε πρόσφατη συμμετοχή του σε τεχνολογικό συνέδριο αναφέρθηκε στη μετατροπή μιας εταιρείας τεχνολογίας και παροχής υπηρεσιών σε Κέντρο Αριστείας, όπως αυτό που διατηρεί η Nexi στην Ελλάδα. Κατά την ομιλία του ο κος Babic τόνισε τη σημασία και τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το Κέντρο για τον Όμιλο Nexi.

Η δημιουργία του Κέντρου Αριστείας στην Αθήνα έχει στρατηγικό χαρακτήρα για όλο τον Όμιλο, καθώς πρόκειται να λειτουργήσει ως ένα τεχνολογικό hub που θα υποστηρίζει το πλήθος των πελατών του Ομίλου προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις.

Το Κέντρο Αριστείας πρόκειται να δραστηριοποιηθεί στον κλάδο παροχής υπηρεσιών issuing, χρησιμοποιώντας τη στρατηγική πλατφόρμα Powercard της HPS για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα για όλο τον Όμιλο.

Το Κέντρο Αριστείας καθώς προσφέρει την υπηρεσία issuing, απευθύνεται κυρίως σε B2B πελάτες, όπως τράπεζες και ιδρύματα πληρωμών. Ο κ. Babic απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το στάδιο ωριμότητας του Κέντρου, υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε στάδιο διαμόρφωσης, κατά το οποίο έχει ήδη τον πρώτο του πελάτη και προχωρά με τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να επεκταθεί περαιτέρω με απώτερο στόχο, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία μιας δεξαμενής καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Τεύχος 167

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design