ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 Ιουνίου 2022 06:47

Μετάβαση στο Google Analytics 4!

Δεδομένης της επικείμενης απενεργοποίησης του Universal Analytics, η Google προτρέπει τις επιχειρήσεις να μεταβούν άμεσα στο Google Analytics 4. Όλες οι βασικές ιδιοκτησίες Universal Analytics θα σταματήσουν να επεξεργάζονται νέες επισκέψεις την 1η Ιουλίου 2023, ενώ οι ιδιοκτησίες Universal Analytics 360 θα σταματήσουν να επεξεργάζονται νέες επισκέψεις την 1η Οκτωβρίου 2023.

Το Google Analytics 4 διαθέτει όλες τις δυνατότητες που του επιτρέπουν να υποστηρίζει τις ανάγκες μέτρησης σήμερα και στο μέλλον: Συνέχιση των μετρήσεων, αυτοματοποιημένα insights, εύκολη ενεργοποίηση για τη βελτίωση της απόδοσης επένδυσης marketing.

Για να δημιουργηθούν λοιπόν επαρκή δεδομένα ιστορικού και να υπάρξει συνέχεια στο Google Analytics 4, είναι απαραίτητο να ολοκληρώσετε τη ρύθμισή του, πατώντας εδώ.

Τεύχος 99

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design