ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Οκτωβρίου 2022 06:49

Μείωση παραγωγής του iPhone 14 από την Apple

Του Στάθη Ασπιώτη

Εικασίες σχετικά με το επίπεδο ζήτησης για το τελευταίο iPhone έχουν τροφοδοτηθεί από αναφορές ότι η εταιρεία διέταξε τη διακοπή της παραγωγής ενός εξαρτήματος από έναν ή περισσότερους Κινέζους προμηθευτές.

Το ειδησεογραφικό site The Information ανέφερε ότι η Apple μειώνει την παραγωγή ενός εξαρτήματος του iPhone 14 Plus, ενώ παράλληλα επανεκτιμά τη ζήτηση. Το σχετικό άρθρο πληροφορούσε ότι ορισμένοι προμηθευτές που συναρμολογούν μονάδες με χρήση του συγκεκριμένου εξαρτήματος είχαν επίσης μειώσει τις παραγωγές τους.

Η Apple ξεκίνησε τις αποστολές iPhone 14 στις 9 Οκτωβρίου.

Το Bloomberg ανέφερε τον Σεπτέμβριο ότι η Apple εγκατέλειψε σχέδιο για την αύξηση της παραγωγής των iPhone 14, καθώς δεν διαπίστωσε την αναμενόμενη αύξηση της ζήτησης.

Η εταιρεία ερευνών Canalys έχει κάνει αναφορά ότι η αγορά smartphone συρρικνώθηκε κατά 9% από έτος σε έτος το Q3, ενώ προειδοποίησε επίσης για ασθενή ζήτηση τα επόμενα τρία τρίμηνα.

Τεύχος 157

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design