ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 Φεβρουαρίου 2022 08:58

Μία εκπαίδευση με τη σφραγίδα της PartnerNET

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, η PartnerNET Academy προσφέρει ακόμα μία δωρεάν εκπαίδευση στις λύσεις UC της Grandstream που θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση έργων και στη δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων για τους πελάτες των εταιρειών. Το UC Solution GCS Webinar της PartnerNET Academy παρέχει γνώσεις για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών που αποτελούν τις λύσεις UC της Grandstream και για το νέο UCM6300. Ακόμη, μετά το τέλος της εκπαίδευσης θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής σε μία επίσημη εξέταση της Grandstream για την απόκτηση πιστοποίησης «Grandstream Certified Specialist».

Η πιστοποίηση αυτή είναι η ενδεδειγμένη μέθοδος ώστε οι υπάρχοντες, αλλά και οι υποψήφιοι πελάτες να είναι σίγουροι για τις γνώσεις που διαθέτει ο επαγγελματίας στον οποίο εμπιστεύονται την επιχείρησή τους. Η διάρκεια ισχύος της συγκεκριμένης πιστοποίησης είναι ένας (1) χρόνος και παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής στο επόμενο επίπεδο εκπαίδευσης, το UC Solution GCP, στο οποίο ο εκπαιδευόμενος γνωρίζει εις βάθος τις λύσεις UC της Grandstream.

Αν είστε ήδη κάτοχος της πιστοποίησης «Grandstream Certified Specialist» μη χάνετε χρόνο και δηλώστε συμμετοχή σε μία εκπαίδευση της PartnerNET Academy και ανανεώστε την πριν λήξει.

Διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό σας και προσφέρετε σιγουριά στον τελικό σας πελάτη, με την πιστοποίηση GCS σήμερα.

Δηλώστε συμμετοχή στο UC Solution GCS Webinar, ή σε οποιαδήποτε άλλη εκπαίδευση της PartnerNET Academy, μέσω του website της PartnerNET:

Οι εκπαιδεύσεις της PartnerNET Academy.

Το UC Solution GCS Webinar του Μαρτίου.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design