ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Νοεμβρίου 2022 03:46

Μέχρι την 9η Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για τις υποτροφίες της Space Hellas

Η Space Hellas ανακοινώνει την έναρξη του 4ου ετήσιου προγράμματος των τιμητικών υποτροφιών «Δημήτρης Μανωλόπουλος», εις μνήμην του ιδρυτή της.

Οι υποτροφίες είναι δύο (έξι χιλιάδες ευρώ η καθεμία) και θα απονεμηθούν σε αποφοίτους δημόσιων ΑΕΙ της Ελλάδας ή ισότιμων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού, οι οποίοι θα εγγραφούν το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 σε ελληνικά δημόσια Πανεπιστήμια, για μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές, στην περιοχή των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και κατά προτίμηση σε τομείς σχετικούς με δίκτυα επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια (Cyber Security) και τεχνητή νοημοσύνη (AI).

O Εκτελεστικός Πρόεδρος της Space Hellas, κος Σπύρος Δ. Μανωλόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Για 4η συνεχή χρονιά οι υποτροφίες “Δημήτρης Μανωλόπουλος” τιμούν τη μνήμη του οραματιστή και ιδρυτή της εταιρείας, Δημήτρη Μανωλόπουλου, και στηρίζουν τους νέους που αναζητούν την πρόοδο για ένα καλύτερο μέλλον. Οι υποτροφίες στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Space Hellas είναι ένας τρόπος να βοηθήσουμε τους νέους που θέλουν να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν. Προτεραιότητά μας είναι να στηρίζουμε την προσπάθειά τους και να την επιβραβεύουμε, γιατί μόνο έτσι δημιουργούμε ένα ελπιδοφόρο αύριο».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τον τρόπο συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης υποψηφιότητας και να καταθέσουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά. Καταληκτική ημερομηνία της υποβολής των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών ορίζεται η Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022, και ώρα 17:00 μ.μ.

Τεύχος 168

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design