ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 Νοεμβρίου 2022 06:45

Μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΤΝΟ η United Group

Η United Group εξελέγη ως ένα από τα 13 μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ETNO. Η ETNO είναι η βασική ομάδα χάραξης πολιτικής για τους ευρωπαϊκούς φορείς εκμετάλλευσης δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Επομένως, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΝΟ, μαζί με την United Group απαρτίζεται από την Deutsche Telekom, την Orange, την Telefonica, την BT, την Telenor, την Telia, την TAG και την KPN, ανάμεσα σε άλλες. Η συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο εξασφαλίζει στην United Group μια καίρια θέση συμμετοχής στις διαβουλεύσεις που καθορίζουν το μέλλον του τομέα των τηλεπικοινωνιών.

«Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με ευρωπαϊκά ινστιτούτα, όπως η ETNO για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο που θα παρέχει κίνητρα στις εταιρείες τηλεπικοινωνιών να επενδύσουν σε υποδομές αιχμής και βελτιωμένες ψηφιακές υπηρεσίες για τους καταναλωτές μας», δήλωσε η Dragica Pilipović, Vice President Corporate Affairs της United Group.

Για τα επόμενα τρία χρόνια η Δρ. Janet Zaharieva, Chief Advisor στη Vivacom, θα εκπροσωπεί την United Group στο Διοικητικό Συμβούλιο της ETNO μαζί με κορυφαίους άλλους παρόχους ψηφιακών δικτύων και υπηρεσιών.

Η United Group, μέσα από αυτή εκλογή, θα συμβάλει στους στόχους της ETNO για το 2023, που περιλαμβάνει την ενδυνάμωση των κοινοτήτων μέσω πρόσβασης σε ψηφιακές υποδομές και υπηρεσίες χωρίς αποκλεισμούς, συμβάλλοντας παράλληλα στη μείωση των εκπομπών άνθρακα.

Τεύχος 165

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design