ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Μαρτίου 2022 06:52

Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας η ΕRGO Ασφαλιστική

Ο 10ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2021 υπό τη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής

Η ERGO Ασφαλιστική παραμένει πιστή στην υποστήριξη της σημαντικής αυτής διοργάνωσης, όχι μόνο προσφέροντας τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες, αλλά και εμψυχώνοντας κι επιβραβεύοντας κάθε προσπάθειά τους μέχρι τον τερματισμό, καθώς θα συμμετέχει με την Επίσημη Ομάδα των Εμψυχωτών της και με τη δική της ERGO Running Team.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την απόσταση των 21 χλμ. του Ημιμαραθώνιου, στους παράλληλους αγώνες μόνο αυτόν των 5 χλμ., και την έκθεση Athens Half Marathon Expo. O Ημιμαραθώνιος κινείται σε μια κυκλική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας, με εκκίνηση και τερματισμό μπροστά στο Σύνταγμα. Στη διοργάνωση του αγώνα και σε όλες τις δράσεις της εταιρείας θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Πρωτόκολλο διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας.

Τεύχος 33

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design