ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Νοεμβρίου 2022 06:02

Λύση EcoStruxure Micro Data Center από τη Schneider Electric

Η Schneider Electric αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της διαχείρισης υβριδικών υποδομών ΙΤ, με την εισαγωγή του EcoStruxure™ Micro Data Center R-Series 42U, Μεσαίας Πυκνότητας.

Ιδανική για εφαρμογές ΙΤ σε κατανεμημένες τοποθεσίες σε βιομηχανικά περιβάλλοντα, η νέα λύση Micro Data Center διατίθεται πλήρης για άμεση και γρήγορη αξιοποίηση. Επιπλέον, υποστηρίζει βαρύ μηχανικό φορτίο στο εσωτερικό της και διαθέτει και μεγάλους, βιομηχανικούς τροχούς για εύκολη μετακίνηση.

Ανταποκρίνεται στις επείγουσες ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι IT επαγγελματίες και οι πάροχοι λύσεων ΙΤ με 3 βασικούς τρόπους:

• Ανθεκτικό και ασφαλές περίβλημα για on-site IT – Παρέχει αυτό που απαιτούν τα περιβάλλοντα Ιndustry 4.0 με σφραγισμένη σχεδίαση για προστασία από τη σκόνη και την υγρασία και μια ασφαλή λύση με χαρακτηριστικά, που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν εξοπλισμό IT με ευελιξία στην τροφοδοσία, την ψύξη και την απομακρυσμένη παρακολούθηση. Τέλος, διαθέτει πιστοποίηση για τον βαθμό προστασίας ΙΡ, κατά NEMA 12/IP54 με διαβαθμισμένο περίβλημα και σφραγισμένο σχεδιασμό.

• Πιο εύκολη παραγγελία και ανάπτυξη – Παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση με ενσωματωμένη ισχύ, ψύξη, ασφάλεια και διαχείριση για ευκολία εφαρμογής, παράδοσης, εγκατάστασης, προσφοράς και επεκτασιμότητας.

• Αυξημένη ορατότητα – Διαθέτει ένα APC™ Smart-UPS, που παρέχει ορατότητα στην παρακολούθηση για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης, παροχή προτάσεων, βάσει δεδομένων, ενώ επιτρέπει την ορατότητα από οπουδήποτε, οποτεδήποτε, σε μια εποχή που υπάρχει έλλειψη προσωπικού για τη σωστή παρακολούθηση του εξοπλισμού στο εκάστοτε σημείο.

Τεύχος 179

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design