ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

6 Μαΐου 2022 06:49

Λύσεις SD-WAN της Vodafone στα καταστήματα της METRO

Η METRO (My market, METRO Cash & Carry), μία αμιγώς ελληνική εταιρεία στον χώρο του χονδρικού και λιανικού εμπορίου τροφίμων, επέλεξε το Vodafone Business για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αλυσίδων καταστημάτων της My market και METRO Cash & Carry, επενδύοντας στο υπερσύγχρονο δίκτυο Vodafone SD-WAN. 

Σε συνεργασία με τη VMware, το Vodafone SD-WAN είναι το έξυπνο, ασφαλές και κρυπτογραφημένο δίκτυο που επιτρέπει σε όλες τις επιχειρήσεις να συνδέσουν γρήγορα, εύκολα και αξιόπιστα τις εγκαταστάσεις τους με cloud-based υπηρεσίες δικτύου, παρέχοντας αδιάλειπτη συνδεσιμότητα. Πρόκειται για μία υπηρεσία, που εκσυγχρονίζει την επιχείρηση και την ετοιμάζει για την ψηφιακή εποχή. Η δυνατότητα διαχείρισης ολόκληρου του δικτύου από μία και μόνο κεντρική πλατφόρμα, καθώς και η ενσωματωμένη ευφυΐα του, επιτρέπουν την επίβλεψη 3.000 και πλέον εφαρμογών και πρωτοκόλλων, την αναγνώριση και την ταξινόμησή τους ανά προτεραιότητα, αλλά και τον ποιοτικό έλεγχο για την απόδοσή τους, με βάση τη ζήτηση και τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης.

Πλέον, με το Vodafone SD-WAN, που ενεργοποιήθηκε σε 280 καταστήματα και εγκαταστάσεις της METRO, κάθε σημείο του δικτύου είναι αυτόνομο, με τη διαχείριση της υπηρεσίας να γίνεται κεντρικά και από απόσταση, μέσω ενός εύχρηστου portal. Το SD-WAN όχι μόνο θα επιτρέψει στα στελέχη της METRO να εργαστούν με τη μέγιστη απόδοσή τους, αλλά και θα εξοπλίσει την εταιρεία με ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Παράλληλα, θα απλουστεύσει τον έλεγχο σύνθετων δομών δικτύου και θα επιτρέψει στη METRO να εστιάζει απρόσκοπτα στις βασικές της δραστηριότητες.

Με το Vodafone SD-WAN μπορούν να αξιοποιηθούν ταυτόχρονα διάφορα κανάλια συνδεσιμότητας, όπως ευρυζωνική, σταθερή, ασύρματα κινητά δίκτυα 4G και 5G, καθώς και μισθωμένη γραμμή, χωρίς καθυστερήσεις και με πλήρη ασφάλεια. Με την υιοθέτηση της λύσης Vodafone SD-WAN το Vodafone Business αναλαμβάνει τη διαχείριση και τον σχεδιασμό του δικτύου ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εταιρείας, έργο που πραγματοποιείται από την υψηλά καταρτισμένη ομάδα τεχνικών συμβούλων. Η εξειδικευμένη αυτή εξυπηρέτηση συμβάλλει στην εξοικονόμηση πόρων από την πλευρά των επιχειρήσεων σε επενδύσεις εξοπλισμού και τεχνογνωσίας.

Τεύχος 61

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design