ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 Μαΐου 2023 06:48

Λύσεις για χώρους στάθμευσης από την Οδέσους

Οι εξελίξεις αναφορικά με τη διαχείριση και την εύρυθμη λειτουργία χώρων στάθμευσης είναι ραγδαίες. Η Οδέσους, εταιρεία που από το 1993 καλύπτει ολόκληρο το φάσμα της ηλεκτρονικής προστασίας των εμπορευμάτων και των ιδιόκτητων περιουσιακών στοιχείων μιας επιχείρησης έναντι των κλοπών, διαθέτει λύσεις με όλα τα δομικά στοιχεία υλικού και λογισμικού για λύσεις Parking, όπως Μπάρες Πρόσβασης, Τερματικά Εισόδου-Εξόδου & Αυτόματης Πληρωμής, Αναγνώριση Πινακίδων, Λογισμικό Διαχείρισης και Ανάπτυξη εφαρμογών για σύνδεση με βάσεις δεδομένων και apps για smartphones.

Με περισσότερες από 9.000 εγκαταστάσεις αντικλεπτικών/προστατευτικών συστημάτων στο ενεργητικό της και δρώντας ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Checkpoint Systems, η Οδέσους παρέχει υπηρεσίες στη διαχείριση χώρων στάθμευσης σε κτίρια γραφείων, εμπορικά κέντρα, χώρους ψυχαγωγίας, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία και νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα.

Μεταξύ των υπηρεσιών που παρέχει, βρίσκονται:

Η διαχείριση οχημάτων Logistics, για τον πλήρη έλεγχο και καταγραφή των εισερχομένων και εξερχομένων οχημάτων σε οποιοδήποτε logistic center, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού, των χώρων και των εμπορευμάτων της εγκατάστασης. Η Διαχείριση Οχημάτων Logistics, πραγματοποιείται μέσω της σύνδεσης του συστήματος αναγνώρισης πινακίδων με τη βάση δεδομένων αποστολών – παραλαβών, ώστε η ιδιοκτήτρια αρχή να είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την είσοδο/έξοδο των οχημάτων.

Η διαχείριση χώρων στάθμευσης, είτε με πληρωμή είτε με ελεύθερη πρόσβαση, με στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης και της μετακίνησης από τους καταναλωτές και την ταυτόχρονη διατήρηση ενός ισχυρού αισθήματος ασφαλείας.

Τεύχος 282

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design