ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Σεπτεμβρίου 2022 06:45

Κύπρος
20 εκατ. ευρώ για ψηφιακό δημόσιο σχολείο

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Κύπρου και η Εταιρεία NewCytech Business Solutions υπέγραψαν σύμβαση ύψους 20 εκατ. ευρώ ανοίγοντας τον δρόμο για τη δημιουργία του ψηφιακού δημόσιου σχολείου.

Η σύμβαση υπογράφηκε σε ειδική τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος χαρακτήρισε το έργο αυτό «ως ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα έργα μηχανογράφησης».

Με την ολοκλήρωση του έργου, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από ψηφιακές υπηρεσίες που αφορούν το σχολείο μέσα από ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα smartphone ή ένα tablet.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Γενικός Διευθυντής του ΥΠΑΝ κος Νεόφυτος Παπαδόπουλος και ο κος Ανδρέας Δερμονοσιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της NewCytech Business Solutions.

Τεύχος 124

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design