ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Μαρτίου 2023 06:44

Κορυφαίος συνεργάτης της Google η Globe One Digital

Στη λίστα με τους κορυφαίους συνεργάτες (premier partners) της Google στην Ελλάδα βρίσκεται για ακόμα μία χρονιά η Globe One Digital, μία εκ των κορυφαίων digital marketing agencies στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η Google ανακήρυξε την Globe One Digital ως Google Premier Partner 2023, αναγνωρίζοντας την ανάπτυξη που έχει πετύχει η εταιρεία όσον αφορά στην προώθηση των υπηρεσιών της Google σε υφιστάμενους, αλλά και νέους πελάτες.

«Η διάκριση αυτή αποδεικνύει το εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας και στις επιχειρήσεις, οι οποίες θέλουν να αξιοποιήσουν τα εργαλεία και τις πλατφόρμες της Google για την ψηφιακή επικοινωνία τους. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε περαιτέρω το επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχουμε και να αναπτύσσουμε διαρκώς καινοτόμες λύσεις για τους πελάτες μας», ανέφερε ο Δημήτρης Παπουτσής, Διευθύνων Σύμβουλος της Globe One Digital.

Τα κριτήρια επιλογής για τη λίστα με το top 3% των συνεργατών της Google περιλαμβάνουν την ανάπτυξη του υφιστάμενου πελατολογίου, την προσέλκυση νέων πελατών, τη διατήρηση της πελατειακής βάσης, το επίπεδο διαφοροποίησης των λύσεων που προσφέρονται στους πελάτες, καθώς και τις ετήσιες online διαφημιστικές δαπάνες που διαχειρίζεται ο συνεργάτης.

Η εταιρεία επενδύει στην πλατφόρμα της Google, έχοντας αναπτύξει την Consolytics, ένα καινοτόμο Google Analytics Add On, το οποίο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών πελατών της Globe Digital One.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design