ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 Αυγούστου 2022 06:43

Κατάλληλη η Αθήνα για επενδύσεις σε IT και Sofware

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της διεθνούς εταιρείας συμβούλων ακινήτων Cushman & Wakefield, η Αθήνα συμπεριλαμβάνεται στις 5 ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές για άμεσες ξένες επενδύσεις σε υπηρεσίες IT και Software για την περίοδο 2018-2021.

Το Πόρτο στην Πορτογαλία, το Ληντς στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Τουλούζη στη Γαλλία και η Σεβίλλη στην Ισπανία συμπληρώνουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις, με τις άμεσες ξένες επενδύσεις να αναπτύσσονται με ρυθμούς πάνω από 3 φορές υψηλότερους σε σύγκριση με την περίοδο 2014-2017.

Επιπλέον, οι αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης έχουν ήδη αρχίσει να παρουσιάζουν αντίστοιχες επιδόσεις με παγκόσμιους κόμβους τεχνολογίας στη Δυτική Ευρώπη, με μεγάλο όγκο επενδύσεων και σχετικά χαμηλότερη ανάπτυξη από άλλες περιφερειακές πόλεις της Ευρώπης. Για παράδειγμα, η Βουδαπέστη, το Βουκουρέστι, η Πράγα και η Βαρσοβία συγκαταλέγονται στις 15 πιο ελκυστικές αγορές στην Ευρώπη όσον αφορά τις άμεσες ξένες επενδύσεις στον τομέα του λογισμικού και των υπηρεσιών πληροφορικής την περίοδο 2017-2022.

Άλλες περιφερειακές αγορές στην Ευρώπη με μεγάλο όγκο επενδύσεων σε τεχνολογία περιλαμβάνουν τη Λισαβόνα, το Βίλνιους και τη Σόφια.

Τεύχος 117

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design