ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 Μαΐου 2022 06:46

Καλώς ήρθατε στην νέα εποχή των κατασκευών

Το ΕΙΠΑΚ σας καλωσορίζει στην νέα εποχή των κατασκευών και σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο δωρεάν θεματικό εργαστήριο με θέμα την προκατασκευή και τις γρήγορες και οικονομικά προσιτές επεμβάσεις στις ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων.
Μπορεί να υπάρξει προκατασκευή στην ανακαίνιση; Πόσο γρήγορα και οικονομικά προσιτά μπορεί να γίνει μια ενεργειακή αναβάθμιση με ελάχιστη όχληση των ενοίκων; Μπορούν τα ελληνικά σχολεία να αναβαθμιστούν ενεργειακά γρήγορα και… τυποποιημένα;
Η μεγάλης κλίμακας δημιουργία κτιρίων σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης – νεόδμητων ή και υφιστάμενων – θα αποτελέσει μία από τις κυριότερες προκλήσεις του κατασκευαστικού τομέα στο δρόμο για την εκπλήρωση των ενεργειακών και κλιματικών στόχων της Ευρώπης του 2020 και 2030.
Η προώθηση υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά αποδοτικών προσεγγίσεων ανακαίνισης καθώς και η υιοθέτηση τους είναι ύψιστης σημασίας.

Όλα αυτά θα συζητήσουμε την Πέμπτη 5/5 στις 16:00, στο δωρεάν εργαστήριο στον Kόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – Innovathens. 
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να εξασφαλίσετε την θέση σας, καθώς ο χώρος είναι περιορισμένος στα 50 άτομα και τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Με την προεγγραφή σας, εξασφαλίζετε δωρεάν είσοδο στην Τεχνόπολη, καθώς στον ανοιχτό χώρο διεξάγεται άλλη εκδήλωση με εισιτήριο.

Τεύχος 59

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design