4 Ιουλίου 2022 06:52

Καλοκαιρινή προσφορά για καύσιμα από την Mastercard

Τα τελευταία χρόνια, νέες μέθοδοι ηλεκτρονικών πληρωμών, όπως τα ψηφιακά πορτοφόλια, έχουν κάνει την εμφάνισή τους, όπου μέσω της τεχνολογίας NFC, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε συναλλαγή ανέπαφα από το κινητό ή το smartwatch του. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής μέσω ψηφιακών πορτοφολιών παρουσιάζει σημαντική άνοδο, καθώς προσφέρει ευκολία και άνεση, ενώ παρέχει το ίδιο επίπεδο ασφάλειας με την πληρωμή με φυσική κάρτα.

Η Mastercard φέτος το καλοκαίρι προσφέρει μοναδικά προνόμια στους κατόχους καρτών της, που θα πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους με τη Mastercard κάρτα τους ανέπαφα, μέσω κινητού ή smartwatch σε πρατήρια καυσίμων σε όλη την Ελλάδα.

Από τις 25 Ιουνίου έως τις 25 Ιουλίου, όσοι κάτοχοι καρτών Mastercard πραγματοποιήσουν τρεις συναλλαγές των 20€ και άνω, ανέπαφα μέσω ψηφιακών πορτοφολιών (Apple Pay, Google Pay και ψηφιακών πορτοφολιών εκδοτών) από το κινητό ή το smartwatch τους σε τοπικά πρατήρια καυσίμων, κερδίζουν 10€.

Τεύχος 101

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design