ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 Μαρτίου 2022 08:59

Ιδανική απόδοση εκτύπωσης με τη βοήθεια της Enet Logicom

Ξεχάστε τις προβληματικές επανεκτυπώσεις, τη σπατάλη αναλώσιμων και τις καθυστερήσεις!

Η HP, με την πολυετή εμπειρία της, αφιερώνει εκατοντάδες ώρες δοκιμών πριν την κυκλοφορία ενός προϊόντος, εξασφαλίζοντας ότι οι καταναλωτές θα πραγματοποιούν απαραβίαστες εκτυπώσεις. Η πρωτοβουλία της HP να σχεδιάζει και να δοκιμάζει οικειοθελώς τα συστήματα εκτύπωσης προκειμένου να διασφαλίζει ότι συμμορφώνεται με τις κατευθυντήριες γραμμές των πιστοποιήσεων IAQ και Blue Angel, αποδεικνύει την ευαισθητοποίησή της απέναντι στην κλιματική κρίση που απειλεί τον πλανήτη, και ειδικά την έμπρακτη προσπάθειά της να γίνει η πιο βιώσιμη εταιρεία στον κλάδο της τεχνολογίας. Σκοπός της είναι μέχρι το 2040 να πετύχει μηδενικές εκπομπές άνθρακα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος HP Planet Partners, περισσότερα από 875 εκατομμύρια αυθεντικά δοχεία μελάνης και γραφίτη HP έχουν ανακυκλωθεί από τους καταναλωτές. Με αυτόν τον τρόπο η HP επαναχρησιμοποιεί τα προϊόντα που θα κατέληγαν σε ωκεανούς ή χωματερές για την κατασκευή νέων (εκτυπωτές, laptops, δοχεία μελάνης και γραφίτη, κ.ά.).

Τα χαρτιά, οι εκτυπωτές καθώς και το αυθεντικό μελάνι και ο γραφίτης HP έχουν σχεδιαστεί για λειτουργούν μαζί για εκπληκτικές φωτογραφίες, επαγγελματικά έγγραφα και βιώσιμες, αξιόπιστες εκτυπώσεις.

Τα αυθεντικά δοχεία μελάνης HP αποτελούν αξιόπιστη επιλογή για εκτυπώσεις κορυφαίας και σταθερής ποιότητας από την πρώτη στιγμή και για κάθε φορά. Προκειμένου ένα δοχείο HP να αρχίσει να κυκλοφορεί στο κανάλι διανομής, έχει «υποστεί» εκατοντάδες ώρες δοκιμών, ώστε ένα αξιόπιστο και ασφαλές προϊόν να φτάσει στον τελικό καταναλωτή. Έχοντας δεδομένη την προτεραιότητα της ποιότητας του αέρα στους εσωτερικούς χώρους εργασίας, η HP κατασκευάζει δοχεία μελάνης που έχουν ως βάση το νερό για άοσμες εκτυπώσεις χαμηλών εκπομπών. Για την κατασκευή τους έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερα από 4,7 δισεκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια ως ανακυκλωμένη ύλη.

Τα αυθεντικά δοχεία γραφίτη HP παρέχουν αξιόπιστη απόδοση εκτύπωσης και εξαλείφουν τις πιθανότητες βλάβης και διακοπών λειτουργίας! Είναι εύχρηστα, αξιόπιστα, ασφαλή, αποτελούν μέρος μιας οικονομίας κλειστού κύκλου και συμβάλλουν στην εξασφάλιση εγγράφων επαγγελματικής ποιότητας από την πρώτη σελίδα έως την τελευταία. Με τα αυθεντικά δοχεία γραφίτη της HP λοιπόν οι επιχειρήσεις θα γλιτώσουν από τις δαπανηρές επανεκτυπώσεις.

Από τον σχεδιασμό των δοχείων μελάνης και γραφίτη έως τον προγραμματισμό και την εγκατάσταση, τη συσκευασία και την παρακολούθηση, η HP εφαρμόζει πρακτικές που διασφαλίζουν την παροχή ακέραιων προϊόντων στον καταναλωτή. Ο σχεδιασμός των προϊόντων πραγματοποιείται με γνώμονα την προστασία των εκτυπωτών και των δεδομένων. Διαθέτουν:

  • Ασφαλή τεχνολογία έξυπνων καρτών που βοηθούν στην αποτροπή επιθέσεων.
  • Προστατευμένα τσιπ δοχείων με ιδιόκτητο απαραβίαστο υλικολογισμικό της HP.

Η Enet Logicom δραστηριοποιείται από το 2001 στη διανομή τεχνολογικών προϊόντων και λύσεων πληροφορικής, και φέρνει τις επιχειρήσεις κοντά στα προϊόντα της HP. Προμηθεύει το κανάλι διανομής με τα απαραίτητα αναλώσιμα της HP με αξιοπιστία και ασφάλεια, ώστε οι επιχειρήσεις με τη σειρά τους να προμηθεύονται και να απολαμβάνουν τα προϊόντα της HP, που είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Τεύχος 37

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design