ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 Αυγούστου 2022 06:52

Ιατρική βοήθεια στην Ουκρανία για sound freaks

Η ASBIS και η UNITED24, η πλατφόρμα συγκέντρωσης χρημάτων, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky, ξεκίνησαν τη συγκέντρωση χρημάτων για ιατρική βοήθεια στην Ουκρανία.

Για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας, η Bang & Olufsen δημιούργησε μια συλλεκτική σειρά περιορισμένου αριθμού τεμαχίων του ηχείου Beosound 2, το οποίο είναι κατασκευασμένο στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας.

Όλες οι δωρεές που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αγορά μηχανημάτων ακτίνων Χ C-arc. Οι συσκευές αυτές βοηθούν τους γιατρούς να διαγνώσουν γρήγορα τα κατάγματα, αυξάνουν σημαντικά το ποσοστό των επιτυχημένων επεμβάσεων και σώζουν πολλές ζωές.

Στο τέλος της συγκέντρωσης χρημάτων, 10 τυχαία επιλεγμένοι δωρητές θα λάβουν την ουκρανική έκδοση των ηχείων Bang & Olufsen Beosound 2.

Η κλήρωση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου και οι νικητές θα αναδειχθούν την 1η Σεπτεμβρίου. Το ελάχιστο ποσό δωρεάς για συμμετοχή στην κλήρωση είναι 10 ευρώ.

Για συμμετοχή στην κλήρωση, πατήστε εδώ.

Τεύχος 117

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design