19 Απριλίου 2023 06:44

Θυγατρική της Dufry AG επέλεξε λύση της Entersoft

Η εταιρεία Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε., μέλος της Dufry AG του διεθνούς ταξιδιωτικού λιανοπωλητή με έδρα την Ελβετία που λειτουργεί καταστήματα αφορολογήτων ειδών και καταστήματα ψιλικών σε αεροδρόμια, γραμμές κρουαζιέρας, θαλάσσια λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και κεντρικές τουριστικές περιοχές. με δραστηριότητα σε 75 χώρες, 1.200 σημεία και 5.500 καταστήματα, εμπιστεύτηκε τη λύση SCM360/aberon της Entersoft.

Η λύσηαυτή προσφέρει μία σφαιρική προσέγγιση στη διαχείριση αποθηκών. Συγκεκριμένα, το έργο αφορά την αυτοματοποιημένη, real time αποστολή των εντολών παραλαβής, ενδοδιακίνησης, συλλογής, τροφοδότησης καταστημάτων, καθώς και παρακολούθησης Lot numbers και Serial Numbers για περισσότερους από 90.000 κωδικούς που διακινούνται καθημερινά εντός κάθε αποθήκης.

Οι δυνατότητες που προσφέρει η λύση aberon της Entersoft για την εκτέλεση κάθε ενέργειας στην αποθήκη μέσω της οποίας αυτοματοποιούνται οι διαδικασίες παραλαβής και picking εκμηδενίζοντας την πιθανότητα ανθρώπινου λάθους, αποτέλεσε το βασικό κριτήριο επιλογής της συγκεκριμένης λύσης για τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών, με προοπτική υλοποίησης σε 50 αποθήκες σε όλη την Ελλάδα.

Τεύχος 267

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design