17 Φεβρουαρίου 2023 06:47

Θετικά έκλεισε το 2022 για το Business Solutions της LG

Επιτυχές κρίνεται το 2022 για το τμήμα Business Solution της LG, καθώς η χρονιά επισφραγίστηκε από σημαντικές καινούργιες συνεργασίες και από υλοποιήσεις μεγάλων και σύνθετων έργων.

Συγκεκριμένα, στον ξενοδοχειακό κλάδο, η LG Business Solutions, μέσω σημαντικών στρατηγικών συνεργασιών, κατάφερε να αναβαθμίσεις τις υπηρεσίες της, μέσα από την παροχή σημαντικών και καινοτόμων λύσεων τεχνολογίας αιχμής σε συστήματα κλιματισμού, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και ολοκληρωμένες λύσεις όπως η Infotainment Pro:Centric Direct Πλατφόρμα, για εξατομικευμένη προβολή περιεχομένου.

Αναφορικά με λύσεις τεχνολογίας LED, η LG προσέφερε υψηλό επίπεδο εμπειρίας θέασης, μέσω της προσφοράς ολοκληρωμένων λύσεων σε digital signage, με σημαντικό έργο – σταθμό τον εξοπλισμό του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Τα δύο LED scoreboards (72 τ.μ. το καθένα) που τοποθετήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και μια πληθώρα LED οθονών ψηφιακής σήμανσης για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του γηπέδου, συμβάλλουν καθοριστικά στη φαντασμαγορική προβολή των αθλητικών γεγονότων που διαδραματίζονται εκεί. Επίσης, σημαντικό έργο αναφοράς είναι η ανανέωση του studio του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha TV, όπου η LG Business Solutions εγκατέστησε μια σειρά από Led Wall οθόνες, εξασφαλίζοντας μια πιο απρόσκοπτη εικόνα στον τρόπο προβολής του δελτίου.

Ακόμα, σημαντικές προσθήκες έγιναν στο προϊόντικο χαρτοφυλάκιο της LG, στο οποίο προστέθηκαν – ενδεικτικά – οι ενεργειακά αποδοτικές λύσεις θέρμανσης, μέσω των αντλιών θερμότητας της LG, οι οποίες αποτελούν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ως μία οικονομικά αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον λύση θέρμανσης για κάθε κατοικία.

Όσον αφορά στον τομέα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, την περσινή χρονιά η LG Business Solutions βρέθηκε στο πλευρό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζοντας το σημαντικό του έργο, ως Technology Partner, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας. Η συμβολή της LG αναγνωρίστηκε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», κο Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, με τιμητική βράβευση.

Τέλος, αξίζει να αναφερθούν και οι διακρίσεις που έλαβε η ομάδα επαγγελματικών λύσεων της LG όπως αυτές στις διοργανώσεις Energy Mastering Awards, Tourism Awards, Environmental Awards και Hospitality Awards.

Τεύχος 230

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design