12 Ιουλίου 2022 06:54

Θέση Εργασίας: Τυπογράφος / Χειριστής Extruder

Η Adecco HR, εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως και πιστοποιημένη στην Ελλάδα στους τομείς εύρεσης και επιλογής προσωπικού και προσωρινής απασχόλησης, για λογαριασμό εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο των ειδών συσκευασίας και εκτυπώσεων αναζητά ένα άτομο για να καλύψει θέση Τυπογράφου / Χειριστή Extruder. Η θέση αυτή περιλαμβάνει τις εξής αρμοδιότητες:

• Προσαρμογή, ρύθμιση και έλεγχο λειτουργίας της γραμμής παραγωγής σε πρόγραμμα.

• Έλεγχο των προδιαγραφών και της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος, σύμφωνα με τις εντολές κατασκευής και τα πρότυπα της εταιρείας.

• Ορθή διαχείριση υλών και ποσοτήτων.

• Διατήρηση της γραμμής σε καλή κατάσταση (καθαριότητα, προληπτική συντήρηση).

• Τήρηση των διαδικασιών της Εταιρείας που διασφαλίζουν την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων, την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια των τροφίμων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη θέση εργασίας και για να υποβάλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, πατήστε εδώ.

Τεύχος 107

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design